• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Zajebiste masz fantazje aż żałuję że nie jestem nastolatkiem 😉
"której nie mam zamiaru" :)

Ale na tej studniówce, wykorzystam każdą okazję żeby dopiąć swego. Tańcem, prowokacją i spojrzeniem. I potem przy stole pod obrusem dwoma rękoma co chwilę waląc młode koniki... Zapewniając że jutro ma przyjść do syna i ja będę czekała.

Rafcio30

Nowicjusz
Rozumiem nie mam zamiaru ale fantazje są fajne a co do fantazji to można powiedzieć że ja taka miałem realnie heheh 😉 piękne czasy

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Opowiadałam ostatnio przyjaciółce, że jakbym miała jakiegoś stażystę to dałabym mu wylizać cipkę, ale musiałby to zrobić przez materiał rajstop pod którymi nie miałabym majteczek. Jakby miał dziewczynę to rozpaliłoby mnie jeszcze bardziej jakby patrzyła wtedy co jej chłopak robi.
Kocham lizanie cipki przez rajstopki 😋 😋 😋 Moja żona i nasza przyjaciółka nie raz przy tym szczytowały😊😋