• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Twoimi braćmi
Koniecznie, bo to nie może być do spełnienia. I może wykracza poza definicje fantazji. Ale ciekawe czy ktoś tak miałby ochotę.

Cuckold z braćmi, synem, ojcem, wujkiem i szwagrem. W towarzystwie męża i jego dorosłych synów oraz mojej córki, która ich zadawala podczas oglądania. Już więcej chyba nie mozna wyjść poza normy :) Chociaż chyba Mormoni czy kto tam, to tak miedzy sobą baraszkowali.

Mężczyzna

robhaj

Podrywacz
Koniecznie, bo to nie może być do spełnienia. I może wykracza poza definicje fantazji. Ale ciekawe czy ktoś tak miałby ochotę.

Cuckold z braćmi, synem, ojcem, wujkiem i szwagrem. W towarzystwie męża i jego dorosłych synów oraz mojej córki, która ich zadawala podczas oglądania. Już więcej chyba nie mozna wyjść poza normy :) Chociaż chyba Mormoni czy kto tam, to tak miedzy sobą baraszkowali.
Jak dobrze byś pogadała to byś tak miała 😉

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
To już nie kwestia pogadania tylko przekroczenia granic jakie kazdy gdzieś tam ma. Ale nie podejmuję się oceny.

Równie dobrze możemy jeszcze dalej za bandę wyjść gdzie już jest dużo mułu i napisać - mąż i syn i nasze owczarki. Wszystkim pieciu co tydzień w sobotę chcę ciągnąć aż do spustu. Psy musze mnie posuwać jak sukę....

Mężczyzna

Nikram

Cichy Podglądacz
Mi ostatnio fantazja poleciała w stronę koleżanki siostry, ciągle się kręci wokół mnie, lecz jest ona dużo młodsza ode mnie. Ale przez to że czasem siłą rzeczy przez znajomość z siostrą się z nią widuję, ciężko nie zauważyć spojrzeń z jej strony. Ale różnica wieku jednak blokuje.

Mężczyzna

cichyseba

Seks Praktykant
Mi ostatnio fantazja poleciała w stronę koleżanki siostry, ciągle się kręci wokół mnie, lecz jest ona dużo młodsza ode mnie. Ale przez to że czasem siłą rzeczy przez znajomość z siostrą się z nią widuję, ciężko nie zauważyć spojrzeń z jej strony. Ale różnica wieku jednak blokuje.
Za fantazję nie karają🤣🤣🤣

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Jak duża różnica wieku?