Nie wiem akurat czemu. Tak mamy obydwojeCzemu Arabów a nie innych też mogło by być ciekawiej![]()

Nie wiem akurat czemu. Tak mamy obydwojeCzemu Arabów a nie innych też mogło by być ciekawiej![]()
Piękny widok 4 na jednąCzterech odwiedzających go. Porządne chłopaki!
Mąż też by ich obsługiwał?Nie wiem akurat czemu. Tak mamy obydwoje![]()
jeśli jesteśmy w sterfie gdzie nie mamy zamiru spełnić to takMąż też by ich obsługiwał?
Twoimi braćmiCuckold z dwoma braćmi i szwagrem w towarzystwie męza i jego syna. To dopiero konfiguracja![]()
Koniecznie, bo to nie może być do spełnienia. I może wykracza poza definicje fantazji. Ale ciekawe czy ktoś tak miałby ochotę.Twoimi braćmi
Jak dobrze byś pogadała to byś tak miałaKoniecznie, bo to nie może być do spełnienia. I może wykracza poza definicje fantazji. Ale ciekawe czy ktoś tak miałby ochotę.
Cuckold z braćmi, synem, ojcem, wujkiem i szwagrem. W towarzystwie męża i jego dorosłych synów oraz mojej córki, która ich zadawala podczas oglądania. Już więcej chyba nie mozna wyjść poza normyChociaż chyba Mormoni czy kto tam, to tak miedzy sobą baraszkowali.
Co na to mąż?Rozdziewiczenie kolegów mogo bratanka na oczach męża.
To musi być fajneCzęściej fantazjuję o dwóch mężczyznach ze mną
Za fantazję nie karająMi ostatnio fantazja poleciała w stronę koleżanki siostry, ciągle się kręci wokół mnie, lecz jest ona dużo młodsza ode mnie. Ale przez to że czasem siłą rzeczy przez znajomość z siostrą się z nią widuję, ciężko nie zauważyć spojrzeń z jej strony. Ale różnica wieku jednak blokuje.
Dlatego jest to fantazja której nie spełnię, tak jak z opisem tematuZa fantazję nie karaj![]()
Jak duża różnica wieku?Mi ostatnio fantazja poleciała w stronę koleżanki siostry, ciągle się kręci wokół mnie, lecz jest ona dużo młodsza ode mnie. Ale przez to że czasem siłą rzeczy przez znajomość z siostrą się z nią widuję, ciężko nie zauważyć spojrzeń z jej strony. Ale różnica wieku jednak blokuje.
10 lat.Jak duża różnica wieku?
To też prawda. Ale też zależy w jakim wieku się ludzie poznają. W pewnym momencie prawda że różnica wieku się zaciera.10 lat nic nie znaczy. Mam kilku kolegów, którzy założyli rodziny z kobietami młodszymi nawet o 11lat i jest okey.
Też mam fantazje związane z siłownią ale to raczej nie do spełnieniaPodejść na pełnej siłowni do jakiejś ćwiczącej kobiety, ubranej w seksowne leginsy i top, dać jej klapsa, zacząć całować i po prostu zerżnąć bez przejmowania się innymi
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| T | Czy to fantazja ??? | Fantazje erotyczne | 21 | |
| W | Czy romantyzm i fantazja jest jeszcze w cenie ? | Seks | 73 | |
| Z | Moja fantazja | Seks | 26 | |
|
|
Moja fantazja. | Fantazje erotyczne | 3 | |
|
|
FANTAZJA SZKOLNA | Opowiadania erotyczne | 4 |