• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Poznać jakiegoś młodego chłopaka, prawiczka. Wprowadzić go w ten cudowny, erotyczny świat i zrobić z niego swojego sex slave.
Kiedyś wracałem z moją z imprezy(Były to początki, więc zostało tylko w sferze fantazji). Spotkaliśmy po drodze w lesie jakiegoś nastolatka i przyłączył się z nami. Na oko. miał jakieś 17-18 lat. Raczej taki spokojny. Miałem ochotę, żeby moja dziewczyna w tedy obciągnęła nam w lesie dwóm :)

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Szkoda że tego nie da się zrealizować: Chciałabym by Święty Mikołaj spuścił się na mnie przez komin.
Parametry techniczne komina typ komina, odległość od miejsca wypadu mikołaja do Pani. Potem masa mikołaja i z trybologii parę usprawnień zmniejszających tarcie mikołaja w przewodzie kominowym ( większa predkość) i to może się udać.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Mam dwie znajome,które są siostrami i mają mężów. Bardzo się od Siebie różnią:jedna blondynka,druga ciemne włosy,jedna nosi okulary,druga nie,jedna wyższa,druga niższa,jedna jest trenerką fitness,druga lektorką.
A czego moja fantazja dotyczy? Na tyłach ich wspólnego domku letniskowego robią mi wspólnie loda. Znając ich temperament wyrywałyby Sobie fiuta z rąk ;)

Mężczyzna

Spring86

Nowicjusz
Partnerka brana od tyłu na pieska, ja brany od tyłu w tej samej pozycji. Patrzymy na siebie. W partnerce kończy mężczyzna, po czym Partnerka rozkazuje mi robić jej minetę do momentu gdy ten drugi się we mnie spuści. Następnie w nagrodę zostaję dopuszczony do jej cipki gdzie jest finał.

Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Partnerka brana od tyłu na pieska, ja brany od tyłu w tej samej pozycji. Patrzymy na siebie. W partnerce kończy mężczyzna, po czym Partnerka rozkazuje mi robić jej minetę do momentu gdy ten drugi się we mnie spuści. Następnie w nagrodę zostaję dopuszczony do jej cipki gdzie jest finał.
Nooo masz gest :D

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Opalam się nago na plaży a tu po cichu zza krzaków zakrada się grupa małolatów i zabierają mi ciuchy, wyciągają telefony, włączają nagrywanie i mówią do mnie że mam posłusznie wykonywać ich rozkazy, a jak nie to zabiorą ze sobą moje ciuchy, filmiki i fotki które mi zrobili na golasa trafią do internetu

Mężczyzna

NocnyOrion

Nowicjusz
Opalam się nago na plaży a tu po cichu zza krzaków zakrada się grupa małolatów i zabierają mi ciuchy, wyciągają telefony, włączają nagrywanie i mówią do mnie że mam posłusznie wykonywać ich rozkazy, a jak nie to zabiorą ze sobą moje ciuchy, filmiki i fotki które mi zrobili na golasa trafią do internetu
Po czym obudziła cię mama że się wydzierasz 🤣