Nigdy nic nie wiadomo. Życzę Ci byś ją spełnił. No, ale jak w temacie, jest to fantazja, której nie spełnię.
Nigdy nic nie wiadomo. Życzę Ci byś ją spełnił. No, ale jak w temacie, jest to fantazja, której nie spełnię.
Czyli klasycznie na 2 baty. zawsze wyobrażam sobie kobietę nadzianą jak na rożen w pozycji klęczącej od tyłu i z przodu do buzi...Jestem zbyt zazdrosna na dwie kobiety w jednym łóżku
Raczej bardziej was to połączy taka przygoda więcej tematów do rozmowy bez krępowania się.Mam tak z kolegą z którym chodzimy na trójkąty 2m-1k i jest rewelacyjnie,mamy przez to jeszcze lepszy kontakt niż wczesniejSeks z kobietą. Mam przyjaciółkę i obie już o tym kilka razy rozmawiałyśmy. I ona jest jedyną dziewczyną, z którą mogłabym to zrobić. Było już kilka przymiarek po pijaku ale zawsze jakoś obie spękałyśmy. Jednak chyba za bardzo się boję, że już nie będziemy się mogły po tym przyjaźnić
Ciekawe jak by było dwa baty w jedną dziuręCzyli klasycznie na 2 baty. zawsze wyobrażam sobie kobietę nadzianą jak na rożen w pozycji klęczącej od tyłu i z przodu do buzi...
Właśnie tak czasami biorę z kolegą moją żonę.Czyli klasycznie na 2 baty. zawsze wyobrażam sobie kobietę nadzianą jak na rożen w pozycji klęczącej od tyłu i z przodu do buzi...
Nie mamCo sądzicie o fantazjowaniu o teściowej? Macie jakieś przemyślenia lub specyficzne fantazje w jakich sytuacjach mogło by sie to wydarzyć? Jaki ubiór? Gdzie i na ile by to było?
Nie znajdziesz w tym kraju takiej prawdziwej.Moja fantazja raczej nie do spełnienia to taka żeby do mnie i do żony dołączyła shelme. Kiedyś jak rozmawialiśmy o fantazjach to jej to zaproponowałem ale stanowczo odmówiła.
Nigdy nie. WiadomoMoja fantazja raczej nie do spełnienia to taka żeby do mnie i do żony dołączyła shelme. Kiedyś jak rozmawialiśmy o fantazjach to jej to zaproponowałem ale stanowczo odmówiła.
Piękne marzeniaJa mam taką fantazję że jestem dominowany przez jakąś parkę facet i kobieta mam nawet w fantazjach dwie takie parki, jedna to kumpel i jego dziewczyna, obydwoje mają bzika na punkcie siłowni i są w bardzo dobrej formie, druga parka to inny kumpel i jego bardzo atrakcyjna żona, która ma taki bardzo dominujący charakter i tak mi sie wydaję że byłaby ekstra dominą chciałbym być niewolnikiem który spełnia ich seksualne zachcianki, marzy mi się że liże cipkę kobiecie a w tym czasie facet mnie posuwa od tyłu, albo kobieta ubiera strapona i razem z facetem biorą mnie na dwa baty
Gdyby moja żona podzieliłaby się że mną taką fantazją to bym się ucieszył i ją zrealizował dla niej i dla siebieMam coś dziwnego . Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??
Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka
A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 | ||
W | Fantazja o żonie znajomego | Ogłoszenia | 3 |