Możemy to omówić na privieJestem fotografem erotomanem. Zrobić Ci „niezapomnianą” sesję
Możemy to omówić na privieJestem fotografem erotomanem. Zrobić Ci „niezapomnianą” sesję
Mogę być tym kolega do pogadania itd, podać numerCzasami zdarza mi się fantazjować o tym, jak mam trochę kolegów, ale takich nie tylko do seksu, tylko ogólnych, do gadania też itd, i że mamy taką umowę, że jak jestem w domu i jestem napalona, to wysyłam SMSa, że chcę się spotkać u mnie na zmysłowe chwile, i mam ich kolejność - jak jeden akurat nie może, to wysyłam kolejnemu z listy kolejności, aż któryś będzie mógł wpaść, i przychodzi do mnie, i się rozkosznie zabawiamy Ogólnie chodzi o to, żeby oni mieli świadomość, że zawsze wtedy do któregoś z nich wyślę wiadomość, i mogą liczyć na seksowny relaksik po całym dniu i zabawy z jękami Ale nie zrealizuję tego, bo boję się, że gdyby ktoś się o tym dowiedział, to by mógł mnie nazwać jakąś łatwą, która się nie szanuje Choć wiem, że nie miałby racji, ale nie lubię takich komentarzy
To ja chcę być, ja!!!Przywiązać ręce i nogi faceta, tak, żeby ciało wyglądało jak litera X i pomęczyć go z koleżanką rola mężczyzny nie jest obsadzona w moim umyśle, narazie jest to ktoś, ale nikt konkretny
Ale ja nie mam wpływu na to zbytnioTo ja chcę być, ja!!!
Ale pofantazjować można...Ale ja nie mam wpływu na to zbytnio
Mogę być tym kolega do pogadania itd, podać numer
ZawszePierwsze dwie może i byłyby do zrealizowania, gdyby wcześniej kogoś w to wtajemniczyć i powiedzieć o swoich oczekiwaniach.
Klamerki rzeczywiście wydają się najprostsze do zrealizowania i na upartego mogę zrobić to sama.
ZapraszamTo tylko fantazja, ale możemy gorąco popisać na privie
Warto się przełamać A do którego byłoby Ci bliżej, 2k+m czy 2m+k?Myślę że taką fantazją w moim przypadku jest trójkąt, podnieca mnie to jak najbardziej ale nie byłabym się w stanie przełamać żeby jednak do tego doszło...
Więcej odwagiMyślę że taką fantazją w moim przypadku jest trójkąt, podnieca mnie to jak najbardziej ale nie byłabym się w stanie przełamać żeby jednak do tego doszło...
To kwestia tego jak do tego podchodzicie, jeżeli miałoby to zaważyć w jakiś sposób na wasza przyjaźń, to odpuść. Ewentualnie pomyślcie nad facetem którego wprowadzicie w temat, będzie z pewnością luźniej i z pewnością hamulce bardziej wtedy puszczaSeks z kobietą. Mam przyjaciółkę i obie już o tym kilka razy rozmawiałyśmy. I ona jest jedyną dziewczyną, z którą mogłabym to zrobić. Było już kilka przymiarek po pijaku ale zawsze jakoś obie spękałyśmy. Jednak chyba za bardzo się boję, że już nie będziemy się mogły po tym przyjaźnić
Trójkąt w jakiej konfiguracji?Myślę że taką fantazją w moim przypadku jest trójkąt, podnieca mnie to jak najbardziej ale nie byłabym się w stanie przełamać żeby jednak do tego doszło...
Jestem zbyt zazdrosna na dwie kobiety w jednym łóżkuTrójkąt w jakiej konfiguracji?
Isa u mnie to samo moja fantazja to 2k +m ( mój facet ).... wydaje mi sie ze to bilet w jedna strone ... Panowie co wy na to ??? jak z waszej strony to wyglada ???Myślę że taką fantazją w moim przypadku jest trójkąt, podnieca mnie to jak najbardziej ale nie byłabym się w stanie przełamać żeby jednak do tego doszło...
Z mojej strony to wygląda tak, że tylko taki układ mógłby wchodzić w grę.Isa u mnie to samo moja fantazja to 2k +m ( mój facet ).... wydaje mi sie ze to bilet w jedna strone ... Panowie co wy na to ??? jak z waszej strony to wyglada ???
Lubisz ciężkie policyjne kajdanki?ciekawa fantazja uwazam ze kazdy ma swoje fantazje jedne bardziej odwazne inne delikatne. ale jedno musze napisac kajdanki i bita smietanka to zarąbiste urozmaicenie zycia erotycznego uwielbiam to
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 | ||
W | Fantazja o żonie znajomego | Ogłoszenia | 3 |