Radykalnaś w swych sądach.A tak nieco poboczny temat. Ale jednak. Faceci z tego forum to w większości porażka. Normalnie tragedyjum.
Radykalnaś w swych sądach.A tak nieco poboczny temat. Ale jednak. Faceci z tego forum to w większości porażka. Normalnie tragedyjum.
Radykalnie to ja bym niektórych o przyrodzenie skróciłaRadykalnaś w swych sądach.
Czym ja zawinił? Chcę je zachować, przydaje się!Radykalnie to ja bym niektórych o przyrodzenie skróciła![]()
A czy to była wycieczka personalna?Czym ja zawinił? Chcę je zachować, przydaje się!
Ty znasz odpowiedźA czy to była wycieczka personalna?![]()
Nie jest. Nie wypowiadam się na Twój temat, bo cię nie znam. Nie mam tego w zwyczajuTy znasz odpowiedź![]()
To innych tutaj się logujących mężczyzn aż tak bardzo poznałaś, aby ferować takie wyroki?Nie jest. Nie wypowiadam się na Twój temat, bo cię nie znam. Nie mam tego w zwyczaju![]()
Poznawałam. I więcej nie chcęTo innych tutaj się logujących mężczyzn aż tak bardzo poznałaś, aby ferować takie wyroki?![]()
No cóż, to przynajmniej dowiedziałaś się, że chciałbym mieć znów paletki w akwariumPoznawałam. I więcej nie chcę![]()
Jak już będziesz miał, to taką fotę chętnie obejrzęNo cóż, to przynajmniej dowiedziałaś się, że chciałbym mieć znów paletki w akwarium)
To jak się poznamy dopieroJak już będziesz miał, to taką fotę chętnie obejrzę![]()
![]()
Mnie się nie poznaje. Mnie się odkrywaTo jak się poznamy dopiero![]()
EksplorujeMnie się nie poznaje. Mnie się odkrywa![]()
Tyle że ja nie mam żadnego przymusu poszukiwania tego kii tuu Zajon...Powodzenia w szukaniu kodów dostępu![]()
Tym lepiej dla mnieTyle że ja nie mam żadnego przymusu poszukiwania tego kii tuu Zajon...![]()
Przy założeniu, że miałoby się to skończyć dla Ciebie jakąś niemożebną traumąTym lepiej dla mnie![]()
Nie podejrzewam cię o tak wyposażoną skrzynkę narzędziowąPrzy założeniu, że miałoby się to skończyć dla Ciebie jakąś niemożebną traumąZ drugiej strony może lepiej Cię tak nie odkrywać, bo jakąś puszkę Pandory się otworzy
![]()
Do pracy nad Tobą rzuciłbym tak jak Ruscy najpierw jakieś "poborowe" narzędzia albo zdezelowane, a dopiero później włożył choć trochę więcej energii i starańNie podejrzewam cię o tak wyposażoną skrzynkę narzędziową![]()
To jak ty chcesz do mnie z demobilem startować...Do pracy nad Tobą rzuciłbym tak jak Ruscy najpierw jakieś "poborowe" narzędzia albo zdezelowane, a dopiero później włożył choć trochę więcej energii i starań![]()