J
Jolaos
Guest
Nie jestem anty, tylko już ją kiedyś spotkałem i dałem się złapać = zmarnować swój czasJolaos, juz nie badz taki anty
Moniczka na pewno załozyła temat z czystej dobroci serca a nie z zamiarem oskubania naiwnych![]()
Nie jestem anty, tylko już ją kiedyś spotkałem i dałem się złapać = zmarnować swój czasJolaos, juz nie badz taki anty
Moniczka na pewno załozyła temat z czystej dobroci serca a nie z zamiarem oskubania naiwnych![]()
bardzo chętniektoś spełni moja fantazje?
A ja się na tym ostatnio zafiksowałam. Pracy nie rzucę, ale urlop by się przydałJak często korzystacie z cybersexu?
No to jedziesz z tematem, przepraszam za wyrażenie.Kiedyś, często w początkowych etapach poznawania, praktycznie każdy wieczór rozłąki był wykorzystywany na takie formy przyjemności. Później nastąpił okres przerwy... Minął jednak pewien czas i zastanawiałem się nad powrotem do takiej formy przyjemności
Chyba jeszcze nikt tak intrygująco nie zaprosił mnie do zabawyNo to jedziesz z tematem, przepraszam za wyrażenie.![]()
O ja niegrzeczna.Chyba jeszcze nikt tak intrygująco nie zaprosił mnie do zabawy![]()
W jakim sensie?A tak nieco poboczny temat. Ale jednak. Faceci z tego forum to w większości porażka. Normalnie tragedyjum.
Bez sensu.W jakim sensie?
Zgadzam sięLubię taką odskocznię , bywa miło. A zrobić sobie dobrze z kimś online czemu nie
Podoba mi się Twoja bezpośrednia komunikacja.A ja się na tym ostatnio zafiksowałam. Pracy nie rzucę, ale urlop by się przydał![]()
Bo w większości to chłopcy udający ekspertówA tak nieco poboczny temat. Ale jednak. Faceci z tego forum to w większości porażka. Normalnie tragedyjum.
Ja w każdej chwili , najlepiej przez mail - trybel1@wp.plktoś spełni moja fantazje?
Odezwij się jeśli aktualnektoś spełni moja fantazje?
Hej Rikke...chętna na kamerkę wieczorkami....?Jolaos, juz nie badz taki anty