• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Facet z nadwagą.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Kobieta

Radioaktywna

Cichy Podglądacz
I widzicie? Model może nawet wsuwać tosty, po nim nic nie będzie widać, a ja jak powącham to się już w spodnie nie zmieszczę.
A z takim z nadwagą… ile to spokoju ducha! A i w łóżku nie trzeba dobrego kąta przyjmować aby światło było dla nas łaskawe xd

Roleski?
No są tacy. Znam dziewczynę. Wygląda jakby spieprzyła z Oświęcimia. A żre tyle na raz że ja miałabym na tydzień.

Kobieta

Radioaktywna

Cichy Podglądacz
No wszystko pięknie i ładnie, ale przecież każda kobieta nie będzie liczyć u każdego faceta BMI, pytałem bardziej pod kątem preferencji kobiet jakich facetów wolą najbardziej.
Każda ma swoje preferencje. Jeżeli o mnie chodzi to najlepiej w górnej granicy prawidłowej wagi. Nie można jednak brać tego na poważnie. (Tego kalkulatora) Znałam chłopaka. Z wyglądu chudy. A jak się osobiście przekonałam ważył 90 kg przy wzroście 180. Nie wiem jak to jest. Grube kości?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Każda ma swoje preferencje. Jeżeli o mnie chodzi to najlepiej w górnej granicy prawidłowej wagi. Nie można jednak brać tego na poważnie. (Tego kalkulatora) Znałam chłopaka. Z wyglądu chudy. A jak się osobiście przekonałam ważył 90 kg przy wzroście 180. Nie wiem jak to jest. Grube kości?
Z grubymi kościami, to może tak być, bo moja siostra cioteczna tak miała z początku jak była młoda, ale z czasem wyrosła i jest naprawdę wysoka.

Jeśli chodzi o nadwagę to też miałem kiedyś większą za młodu, z czasem waga mi spadła, mając około 26 lat do 63 kg, ale z czasem nabrałem do około 80 kg (teraz mam ok 77 kg), rzekomo przez zmężnienie, no że bardziej mi się mięśnie rozbudowały poprzez pracę fizyczną, ale czy to prawda to nie wiem.

Mężczyzna

Bartez@34

Cichy Podglądacz
Pytanie kiedy ta nadwaga się zaczyna, kilogram kilogramowi nie równy... Sam mam 102 kg ale 190 cm wzrostu, nadwagi wizualnie i siebie nie widzę a tym bardziej nikt mi nie zwrócił uwagi.