• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Facet z nadwagą.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Zaczynam się czuć głupio musząc po raz kolejny przytaczać pojęcie generalnej populacji. Nie wiedziałem, że siedzę na KFD.
Nie wiem Ty mi powiedz, KFD nie moje klimaty, nigdy nie korzystałem z tego forum.
A ja ci powiem, że obie wartości są ze sobą skorelowane. Poza tym, przeciętny kupujący na otomoto raczej nie kupuje fury do wyścigów.
I tak i nie jeżeli chodzi o skorelowanie, bo ilość KM tak naprawdę ma drugorzędne znaczenie ( chyba że komuś zależy na V max) . Dlatego amator, będzie się kierował i bredzlował ilością KM , można to porównać tak samo jak do wyboru samochodu kierując się kolorem 😉

Mężczyzna

kardamon

Cichy Podglądacz
I tak i nie jeżeli chodzi o skorelowanie, bo ilość KM tak naprawdę ma drugorzędne znaczenie ( chyba że komuś zależy na V max) . Dlatego amator, będzie się kierował i bredzlował ilością KM , można to porównać tak samo jak do wyboru samochodu kierując się kolorem 😉
Moc silnika jest pochodną wartości momentu obrotowego. To zamyka temat "i nie" w kwestii korelacji i absurdalnego przykładu z kolorem. Zresztą i tak już chyba zbyt daleko odpłynęliśmy z offtopem.

Kobieta

Radioaktywna

Cichy Podglądacz
Nie wiem Ty mi powiedz, KFD nie moje klimaty, nigdy nie korzystałem z tego forum.

Moc silnika jest pochodną wartości momentu obrotowego. To zamyka temat "i nie" w kwestii korelacji i absurdalnego przykładu z kolorem. Zresztą i tak już chyba zbyt daleko odpłynęliśmy z offtopem.
Kurcze. Nie myslałam o tym w ten sposób. Jestem zielona w temacie. Muszę dopytać się faceta ile ma KM, no i ogólnie o moc posuwu.
No i przede wszystkim z jaką częstotliwością daje radę posuwać

Mężczyzna

Jaworzno0

Seks Praktykant
Ale ważne żeby przeglądy miał regularnie robione, żeby później jakieś ukryte usterki nie wyszły
No właśnie... Żeby były regularne... Bo jak nie to:
IV zasada dynamiki Newtona:
Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas (albo: ciało raz puszczone, potem puszcza się stale)