• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

facet nie chce seksu oralnego

Status
Zamknięty.
B

Basia

Guest
Michał ale jak by nie było potwierdzasz moją teorię
Sex i tak nie miał by sensu (oprócz szybkiego zaliczenia) gdyby nie własnie rozkosz drugiej strony. I jak by nie była to ona tez napędza nas samych.

M

Morfeusz

Guest
Michał ale jak by nie było potwierdzasz moją teorię
Sex i tak nie miał by sensu (oprócz szybkiego zaliczenia) gdyby nie własnie rozkosz drugiej strony. I jak by nie była to ona tez napędza nas samych.

Basiu, Ty i te Twoje teorie!
Zawsze musisz facetów z butów wyrwać!
Seks jest hedonistyczny, obie strony mają się dobrze bawić, ale w 100% zgadzam się z Michałem.
Mogę godzinami pieścić kobietę i teoretycznie, doprowadzić ją do spełnienia, bez własnego zadowolenia!
Piszę teoretycznie, trudno mi sobie przypomnieć, żebym przy zabawie z nią nie był zadowolony!
Mnie zależy na zadowoleniu partnerki i myślę, że to standard, a nie wyjątek.
Seks oralny, przeplatany z klasycznym stosunkiem jest rewelacyjny!
Ja finiszuję zwykle jako drugi , trzeci i czwarty też :), cokolwiek sobie nie pomyślisz:p

B

Basia

Guest
ale właśnie Morfeusz o to chodzi
podniecenie jednego to podniecenie drugiej osoby i tak się to kręci

Może inaczej większość młodych facetów liczy jak zaliczyć a nie jak sprawić po sobie dobre wrażenie.
Zdaje sobie sprawę że "doświadczony" facet wie co dobre i dla niego i dla kobiety.

M

Morfeusz

Guest
ale właśnie Morfeusz o to chodzi
podniecenie jednego to podniecenie drugiej osoby i tak się to kręci

Może inaczej większość młodych facetów liczy jak zaliczyć a nie jak sprawić po sobie dobre wrażenie.
Zdaje sobie sprawę że "doświadczony" facet wie co dobre i dla niego i dla kobiety.

I tak się z Tobą posprzeczam!
Ja jestem hedonistą, moja przyjemność na pierwszym planie,
tyle, że wiem, że jak Ukochana Kobieta jest niezaspokojona, to bywa nieobliczalna:)!
Dlatego też, jej dobro, moim dobrem.
Tak w ogóle, przyjemność wynikająca ze sprawiana przyjemności jest zwykle bardzo przyjemna ;).
Fajnie stanąć przed lustrem i powiedzieć do siebie, znów byłeś zajebisty :D!

ps. Z uwagi na wrodzoną skromność, ograniczyłem się tylko do jednej frazy.

B

Basia

Guest
I tak się z Tobą posprzeczam!
Ja jestem hedonistą, moja przyjemność na pierwszym planie,
tyle, że wiem, że jak Ukochana Kobieta jest niezaspokojona, to bywa nieobliczalna:)!
Dlatego też, jej dobro, moim dobrem.
Tak w ogóle, przyjemność wynikająca ze sprawiana przyjemności jest zwykle bardzo przyjemna ;).
Fajnie stanąć przed lustrem i powiedzieć do siebie, znów byłeś zajebisty :D!

ps. Z uwagi na wrodzoną skromność, ograniczyłem się tylko do jednej frazy.

ale finalnie i tak i moje zdanie i twoje sprowadza się do jednego czyli jednak uwaga na to jak druga strona jest nakręcona i zadowolona

ps. wiesz lepiej usłyszeć od drugiej strony że jest się zajebistym a nie samemu to sobie mówić :p

M

Morfeusz

Guest
ale finalnie i tak i moje zdanie i twoje sprowadza się do jednego czyli jednak uwaga na to jak druga strona jest nakręcona i zadowolona

ps. wiesz lepiej usłyszeć od drugiej strony że jest się zajebistym a nie samemu to sobie mówić :p

Basiu, Ty i ten Twój kąśliwy języczek!
To chyba oczywiste, że powtarzam słowa Żony, tyle, że w łazience.
Po upojnym seksie, to raczej trzeba się choć troszkę, pod jedną paszką umyć!
Pisałem o wrodzonej skromności, sam bym na to nie wpadł :D, bo mam straszne blokady w mózgu <lol>!

M

Morfeusz

Guest
znów mnie rozbawiłeś :)
uwielbiam Cię :)

Dziękuję Basiu, jednak znalazłaś sposób, żebym nie wiedział co powiedzieć :D!
Sprytna Bestyjka! Jednak po nieprzespanej nocy i wzmożonej pracy intelektualnej (ha, ten potencjał Einsteina) w końcu wymyśliłem.
Też Cię lubię!

B

Basia

Guest
Dziękuję Basiu, jednak znalazłaś sposób, żebym nie wiedział co powiedzieć :D!
Sprytna Bestyjka! Jednak po nieprzespanej nocy i wzmożonej pracy intelektualnej (ha, ten potencjał Einsteina) w końcu wymyśliłem.
Też Cię lubię!

widzę długo nas tym myślałeś :p

Status
Zamknięty.