• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

FACESITTING

Czy lanie (sikanie)facetowi do buzi jest wg was ok?

• Total voters
    30

makejszon

Cichy Podglądacz
siemka. Ja i mój partner chcieli byśmy się dowiedzieć co myślicie o tym całym siadaniu na twarz czyli tzw. "Facesittingu".. Chodzi o to, że razem z partnerem uwielbiamy pieszczoty a najbardziej te oralne :) i czasem sie zastanawiamy czy to co dzieje sie u nas w łóżku jest dla innych ... (normalne ?) ... i czy wy również tak się "bawicie" :D :
........ np. Co myslicie o -facesittingu - uwielbiamy oboje ... -ostre ruchanie twarzy mojego leżącego, najlepiej obezwladnionego faceta i na koniec lanie mu do buzi ... mmmm ^^
i jeszcze male pytanko ... czy to ze uwielbiam smak spermy mojego faceta jest normalne ? Bo slyszalam ze nie wszystkie dziewczyny są chetne zeby facet spuszczal im sie do buzi... a ja nie wyobrażam sobie pieszczot bez chociaz odrobinki spermy w ustach ...
I

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Ależ zazdroszczę Twojemu facetowi takiego gustu u swojej kobiety :p. Ja pissing uwielbiam jako biorca, w przeciwieństwie do mojej lubej która nic w tym ciekawego nie widzi, ale przynajmniej jak ją poproszę to obleje mnie gdzie tylko chcę.
Czy to wszystko jest normalne? A kogo to obchodzi skoro sprawia Wam to satysfakcję i nikogo nie krzywdzicie?

I

ImoSi

Guest
siemka. Ja i mój partner chcieli byśmy się dowiedzieć co myślicie o tym całym siadaniu na twarz czyli tzw. "Facesittingu".. Chodzi o to, że razem z partnerem uwielbiamy pieszczoty a najbardziej te oralne :) i czasem sie zastanawiamy czy to co dzieje sie u nas w łóżku jest dla innych ... (normalne ?) ... i czy wy również tak się "bawicie" :D :
........ np. Co myslicie o -facesittingu - uwielbiamy oboje ... -ostre ruchanie twarzy mojego leżącego, najlepiej obezwladnionego faceta i na koniec lanie mu do buzi ... mmmm ^^
i jeszcze male pytanko ... czy to ze uwielbiam smak spermy mojego faceta jest normalne ? Bo slyszalam ze nie wszystkie dziewczyny są chetne zeby facet spuszczal im sie do buzi... a ja nie wyobrażam sobie pieszczot bez chociaz odrobinki spermy w
Tez uwielbiam facesitting w obie strony. Gdy ja dominuje, on mnie swidruje tam mega gleboko ze czuje jego jezyk i palce prawie na szyjce. Przemile to jest. W druga strone takze. Kocham oralik w kazdej formie. Czuje sie wtedy taka wazna, kochana, akceptowana, jara mnie to ze pieszcze najintymniejsze i najseksowniejszy punkt z ciala mezczyzny. Jara mnie to jak daje przyjemnosc i biore ją. To czysta magia. Jak caly seks oralny. Do piss to takie nie/ meh/ zdziwienie.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Ja również uwielbiam być pod kobietą, żeby móc zanurzyć w niej język.
Oral w druga stronę kojarzy mi się mocno z dominacją i bardzo mnie to nakręca. Dlatego lubię być w pozycji gdy mam dostęp do jej ust od góry...
Ale żadne "siusianie"..NIE

Mężczyzna

Really1394

Seks Praktykant
Kobieta moze odczuc dominacje, co w przelozenie na stosunek moze miec bardzo pozytywny wplyw.Jestem na tak bo Sztuka jezykowa nie jest mi obca 😉

Mężczyzna

saul86

Nowicjusz
i jeszcze male pytanko ... czy to ze uwielbiam smak spermy mojego faceta jest normalne ? Bo slyszalam ze nie wszystkie dziewczyny są chetne zeby facet spuszczal im sie do buzi... a ja nie wyobrażam sobie pieszczot bez chociaz odrobinki spermy w ustach ...
I
Pissingu co prawda nie lubię, ale sam facesitting - UWIELBIAM! I zarówno to, że mogę bez ograniczeń lizać cipkę, jak i ten element dominacji kobiety (bo generalnie ja lubię rządzić).

Mężczyzna

libertyn76

Cichy Podglądacz
Ja jestem raczej dominujący, ale siadanie na twarzy mnie kręci i lubię gdy żona to robi. Co do pissingu to ja obsikuję ją, zazwyczaj pod prysznicem.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Dobrze jest, gdy kobieta siada na twarzy i niemal pożera partnera waginą. :)
A odnośnie sikania do ust, to nie próbowałem czegoś takiego i nie chciałbym. Ani w jedną, ani w drugą stronę. Choć co kto lubi - nie mam nic do osób, które to lubią.