• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Faceci bi

Mężczyzna

zibi4561

Cichy Podglądacz
Witam, jestem BI, ale nie pytajcie skąd mi się to wzięło. Lubię pocałunki, obopólne ssanie i nadstawić kakauko. Długi czas spotykałem się z facetem ale od kilku miesięcy się urwało i jakoś nie mogę nikogo znaleźć.

Mężczyzna

rab40b

Cichy Podglądacz
Witam. Ja nie mam doświadczenia z bi. Od pewnego czasu kręci mnie chłopów jak się masturbują. Bardzo mnie to podnieca. Sam chciałbym spróbować pierwszy raz przez kamerkę.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Jestem bi oralnie. Kilka lodów w życiu zrobiłem. Pierwszy raz nie udało się kolegi doprowadzić i ciężko było się przełamać, żeby wziąć do buzi, drugi raz już doszedł, następnie spust do buzi przyjąłem, z połykiem (cudowne uczucie, jak dla mnie), przez pewien czas na tym się zatrzymałem. Ale ostatnio za mną chodzi, żeby obciągnąć dwóm (albo więcej). Czy to jest normalne?
oczywiście że normalne.
widać, że masz chęć kontynuować takie zabawy a nawet rozwijać swoje upodobania.
ja kiedyś zabawiałem się oralnie z dwoma facetami. było fajnie w pewnym momencie gdy jednemu ciągnąłem laskę drugi z zaskoczenia po mojej akceptacji wszedł w mój odbyt swoim fiutem.
nie powiem spodobało mi się jak jeden napełnił moje usta spermą, a drugi zalał moje dupsko pokaźną ilością swojego nasienia.

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
oczywiście że normalne.
widać, że masz chęć kontynuować takie zabawy a nawet rozwijać swoje upodobania.
ja kiedyś zabawiałem się oralnie z dwoma facetami. było fajnie w pewnym momencie gdy jednemu ciągnąłem laskę drugi z zaskoczenia po mojej akceptacji wszedł w mój odbyt swoim fiutem.
nie powiem spodobało mi się jak jeden napełnił moje usta spermą, a drugi zalał moje dupsko pokaźną ilością swojego nasienia.
to moje niespoełnione marzenie

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
kaziczek napisał ,,to moje niespoełnione marzenie,,
szukaj a na pewno znajdziesz.
i zobaczysz jaka to frajda.
szczególnie jak z tyłka wypływa ci sperma partnera.

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Pierwszy pierwszy raz z facetem zwaliłem przez kamerkę. Było ok.
To mi się zdarzyło nie raz i nie dwa, ale na żywo już nie. Raz zgadało się z jednym po zwaleniu przed kamerkami, że jesteśmy z jednego miasta, ale jak zaproponowałem Real, to uciekł. A przed kamerkami to koniecznie z audio.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
To mi się zdarzyło nie raz i nie dwa, ale na żywo już nie. Raz zgadało się z jednym po zwaleniu przed kamerkami, że jesteśmy z jednego miasta, ale jak zaproponowałem Real, to uciekł.
to taki typowy facet ,,chciałby ale się boi,, tylko robi smaka na dobrą zabawę-leszcz jeden.