• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Epicki moment w waszym wielokącie

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Wielu z nas doswiadczyło juz wielokątnych akcji, u mnie to nie jest ulubiona forma zabawy... Ale daje ciekawe doznania. Może opowiecie, co dla Was było takim najwiekszym wow, czy też przełamaniem granic?

U mnie to była taka sytuacja: trójkąt kmm z przyjaciółką. Ona rozłożyła nóżki przed kolegą, on ją lizał po szparce... A mnie coś naszło, bo widziałem, że cały czas z pałki sterczy mu kropla śluzu xD zdjąłem ją palcem i rozsmarowałem po jej sutku, aż zdrętwiał.

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
KKM - na sam koniec koleżanka podwija mi nogi i wskakuje na amazonkę, a druga w tym czasie pieści językiem na zmianę mój anus i jajka. Poszło naprawdę szybko.

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Dla mnie wyjątkowym momentem było spełnienie fantazji mojej partnerki czyli jej seks z druga kobietą udało się to zrealizować około dwa lata po tym jak stwierdziła ,że fantazje należy zamienić w rzeczywistość, były to piękne widoki dla mnie jak i niesamowite przeżycie dla partnerki, było to w układzie 2m2k

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry