Nie jestem pewnny czy to dobrze czy zle
Jeżeli ktoś ma pracę, gdzie pracować nie trzeba cały czas, to co w tym złego?!
Ja wiem co to nienormowany czas pracy. Porozmawiać z kimś przez chwilę, nabrać dystansu do pracy, a i efektywność wzrasta i zadowolenie !
Jeżeli ktoś pracuję intelektualnie, to 15 minut przerwy potrafi zdziałać cuda! Sam, klepiąc w klawiaturę zawszę znajdę czas na rozmowę z kimś miłym.
Zresztą rozmowa z kimś niemiłym też jest niezła, można rozładować trochę emocji !
Jak przyjemnie czyta się uprzejmą wymianę zdań, gdy użytkownicy forum używają pełnych, poprawnych zdań! To przykre, że tak wiele osób tutaj tego nie potrafi.
PS. Przepraszam za dygresję, ale jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona.
Nagła poprawa językowego niechlujstwa w jednym temacie, prawdopodobnie wynika z tego, że do głosu kilka razy pod rząd włączyły się dinozaury, a młodzieży chwilowo nie widać....
Nam jak nie chciało się poprawnie budować zdań na J.Polskim w czwartej klasie Szkoły Podstawowej, to wymierzano nam konsekwencje w szkole i w domu, dzisiaj winny jest nauczyciel, który nie potrafił przekazać wiedzy... Za poziom dyslektyczny za sexforum.pl odpowiedzialni są źli nauczyciele, a nie młodzież.... hehe
Nie ma to jak nudne i samotne oczekiwanie w pociagu na bocznicy kolejowej :-(
aż się nie podczepi jakiś spalinowóz
ehhhh jakie romantyczne podejście
To może kilka rad:
1 : Twój penis nie jest wyjątkowy, nie padnę na kolana jak go zobaczę.
2 : Jeśli uważasz że dziewczyna która nie chce ci wysłać nagich zdjęć to szmata, to widzę w twojej przyszłości dużo masturbacji, i mało kontaktów z normalnymi ludźmi.
3 : Jeśli myślisz że do rozpoczęcia/podtrzymania rozmowy wystarczy napisać "", to współczuję Twoim rodzicom potomka z autyzmem.
Bo psia kość myślałam że poflirtować można spontanicznie, ale nie... tak czy tak kończy się na "przyślij fotkę"... A jak nie daj boże przyślemy sobie po jednej to potem mamy obowiązek "odwzajemniania się" itd. Ech... Tak jak mówiłam wcześniej, ludzie na litość boską nie jesteśmy na showupie, przecież fotek można znaleźć miliony... Ale nieeeee, zawsze w końcu "wyslij film jak smarujesz sobie stopy marmoladą"... A tak fajnie się zapowiadało (myślę że ten do którego to było się domyśla... tak tak, to do Ciebie).
Mówisz że faceci "mają to w genach". Kurde, puszczanie gazów też mamy wszyscy w genach , taki mamy układ trawienny, a jednak ludzie potrafią się jakoś powstrzymać. "Geny" to nie jest wytłumaczenie.
Mamy na forum dużo ciekawych tematów, które można rozwinąć w dowolnych kierunkach, lecz nierzadko dyskusja zamiast kwitnąć, wygasa przez zamieszczanie zdawkowych np. dwuwyrazowych komentarzy. Czyżby umiejętność pisania rzeczywiście zanikała, jak napisano w tym wątku? A może nie jesteśmy już zainteresowani prowadzeniem dyskusji, lecz czekamy na te zdjęcia właśnie?Jak przyjemnie czyta się uprzejmą wymianę zdań, gdy użytkownicy forum używają pełnych, poprawnych zdań! To przykre, że tak wiele osób tutaj tego nie potrafi.
W jednym z wątków napisałam, że nudzę się w pracy, chciałabym poflirtować i szukam partnera. I co? I okazuje się że panowie albo nie są w stanie sklecić wiadomości dłuższej niż 3 słowa, albo najchętniej komunikowali się ze światem przez zdjęcia swoich siusiaków, albo myślą że jestem dziewczyną z showupa która się będzie wyginać za napiwki w formie wspomnianych zdjęć.