• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyna Do Pisania...

bogdan85

Cichy Podglądacz
hejka szukam dziewczyny takiej co lubi popisać o seksie :p Zależy mi żeby kontakt trwał nie chwilkę lecz dłużej Jeśli jesteś odważna i się nie wstydzisz to napisz

GG: 19827782

B

Basia

Guest
rozumiem że szukasz 3 dziewczyn ?
czy raczej boisz się że może być niezauważony więc powtarzasz aż trzykrotnie żeby i ślepe dziewczyny zauważyły ?

M

Morfeusz

Guest
Człowieku, chcesz pisać z dziewczyną, to zagadaj do niej! Czekasz, aż cię któraś poprosi :p Ja pierdziele, pojadę sucharem, ale trudno: za moich czasów to potrafiłem zaryzykować, że wpiernicz dostanę byleby tylko poderwać dziewczynę, a teraz.... Męskie księżniczki, podaje numer telefonu, skypa, gg i czekam .....Faceci, co z Wami się stało! Zresztą, jeżeli 85 to twój rocznik, to ja tylko dychę jestem starszy!

B

Basia

Guest
Człowieku, chcesz pisać z dziewczyną, to zagadaj do niej! Czekasz, aż cię któraś poprosi :p Ja pierdziele, pojadę sucharem, ale trudno: za moich czasów to potrafiłem zaryzykować, że wpiernicz dostanę byleby tylko poderwać dziewczynę, a teraz.... Męskie księżniczki, podaje numer telefonu, skypa, gg i czekam .....Faceci, co z Wami się stało! Zresztą, jeżeli 85 to twój rocznik, to ja tylko dychę jestem starszy!

i jeszcze oburzenie że żadna nie chce pisać :p

M

Morfeusz

Guest
Tutaj na forum jest co najmniej kilka dziewczyn i raczej każda fajna (Basiu :*). Ja tu jestem kilkanaście dni, a poznałem kilka fajnych dziewcząt! Jedne chcą się bawić w cyberek inne nie, to zależy, ale fajnie czasem jest po prostu popisać! My Wife, też czasem ma odjazdy i bawi się w "poklikanie" (uważamy, że to nie zdrada :p) i poziom facetów ją przeraża! Poczucie humoru- 0, zdolność pisania- 0, dysleksja- 10( galopująco postępująca), fantazja -0! Po tekście Mojej Foczki, że trzeba czegoś więcej, niż zdjęcie kutasa, aby kobietę podniecić nie jeden przerywa rozmowę! Facet urażony-błahhahahhahahah! W pysk dostać od kobiety, czy spowodować, że troszkę się obrazi czy próbuję obrazić ciebie, to powinna być dla Was frajda! A tu, same "wrażliwce" z ego wielkości kapsla od piwa :p Opamiętajcie się, ja mam ego kilka razy większe niż mój kutas i jeżeli czegoś bardzo chcę to to w życiu mam :p.

B

Basia

Guest
Morfeusz kiepsko trafiła Twoja żona. Ja spotkałam tu kilka ciekawych facetów i o dziwo nie wyskakiwali od razu z nagimi zdjęciami :) i normalnie też się da pogadać :)

T

tenson

Guest
Ja pierdziu, to juz nie faceci tylko jakies pipy w rurkach...

Albo ja za stary jestem albo swiat schodzi na psy albo faceci zamieniaja sie w pipy.

Arabella

Cichy Podglądacz
dla faceta może być to problem chyba że chce zaliczać jeden raz :)

Cóż, ja tu akurat przychodzę się dobrze bawić a nie przejmować problemami facetów, więc wszystko jest ok - jak bogdan85 woli czekać aż jakaś dziewczyna go "poderwie" to super, w końcu mamy równouprawnienie :)

B

Basia

Guest
Cóż, ja tu akurat przychodzę się dobrze bawić a nie przejmować problemami facetów, więc wszystko jest ok - jak bogdan85 woli czekać aż jakaś dziewczyna go "poderwie" to super, w końcu mamy równouprawnienie :)

zgadza się i faceci mogą czekać na księżniczki na białym koniu ;)
choć czasami warto uświadomić - może okaże się że jednak fajnym facetem :)