Witam. Pytanie do kobiet... Nie chcę abyście zrozumieli mnie źle. To nie jest żaden chwalipost. Otoz wydaje mi się że mój penis jest dosyć długi, nie mówię tu grubości... Podczas stosunku z wieloma kobietami podczas pełnego zatopienia swojego penisa w cipce kobiety nagle zaczynają odpychać moje biodra abym się wycofał bo sprawia im to ból... Chciałbym się dowiedzieć czy zależy to od partnerki i od jej cipki, czy naprawdę w organizmie kobiety istnieje maksymalna głęboka penetracja cipki, gdzie znajduje się punkt który partnerce sprawia ból. Chciałbym nadmienić iż moimi partnerkami były również starsze kobiety, doświadczone seksualne... Lecz mimo to zawsze kiedy próbowałem włożyc swojego penisa do końca prosiły abym przestał...
Zdarzyła się tylko jedna partnerka seksualna którą wręcz przeciwnie dopychala moje biodra abym jeszcze głębiej się zatopił... Lecz była to tylko jednorazowa sytuacja.
Proszę o wypowiedzi kobiet, ponieważ podczas stosunku dziwnie się czuje kiedy kobieta odpycha mnie kiedy staram się wejść glebiej
Zdarzyła się tylko jedna partnerka seksualna którą wręcz przeciwnie dopychala moje biodra abym jeszcze głębiej się zatopił... Lecz była to tylko jednorazowa sytuacja.
Proszę o wypowiedzi kobiet, ponieważ podczas stosunku dziwnie się czuje kiedy kobieta odpycha mnie kiedy staram się wejść glebiej