• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże wargi sromowe u kobiet - podniecają czy odpychają was?

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja uwielbiam takie pulchne mięsiste wargi. Mniejsze nie powinny jednak zbytnio wystawać ze środka jak firana. Fajnie wyglądają też takie nabrzmiałe po użyciu półki. Niestety jak pokazałem to mojej pani to odrazu powiedziała że to ochydne i nie chce czegoś takiego widzieć😟

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Szczerze mówiąc, ja takie uwielbiam i to że moja dziewczyna takie właśnie ma jest super uzupełnieniem naszego bardzo udanego życia seksualnego. Ma pięknego dużego motylka, wargi wewnętrzne są na tyle duże, że nawet jak stoi to bardzo mocno wystają na zewnątrz co mnie szalenie kręci.

Oczywiście gdyby miała zamkniętą bułeczkę, to też by mi się podobała, ale skoro jest idealnie taka jakie mi się podobają, to tylko zaleta :).

Chociaż....przed poznaniem mojej dziewczyny, spotykałem się jakiś czas z jedną dziewczyną, mniejsza o szczegóły ale był moment że wyglądało że może z tego coś być, była chemia itp., tylko pamiętam jedna myśl mi latała po głowie - "wszystko fajnie, tylko ma nudną cipkę"....bo tak, miała właśnie taką klasyczną bułeczkę ;).

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Chyba sporo tu się znalazły fanów motylków
Trzeba jeszcze zrobić ankietę co tam między nóżkami skrywają forumowiczki ... ;)
Każda jest na swój sposób piękna i warta pieszczot