• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże analne zabawki

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja też mam dwa stalowe M i L i lubię je sobie czasem włożyć. Miałem kiedyś S ale był niebezpieczny. Słabo się trzymał i miał tendencję do wypadania w trakcie seksu. Kiedyś bzykając żonę poczułem że wychodzi i go popchnąłem spowrotem, wtedy wskoczył mi cały. Po wszystkim musiałem włożyć dwa palce i go sobie wyciągnąć. Troszkę stresu było. Z tymi większymi nie ma problemu ale te z okrągłą stopką na dłuższą metę obcierają pośladki.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Niestety pomimo że moja pani nie ma nic przeciwko to za żadne skarby świata nie daje się namówić żeby mi ona włożyła.
Kupiłem też dwustronne giętkie dildo bo bardzo chciałbym włożyć jeden koniec w mój tyłek a drugi w jej i wtedy się z nią kochać ale jak na razie to też odpada. Nie potrafię jej nawet namówić by mi włożyła do tyłka choć paluszek a bardzo bym chciał.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Mam z tym jeden mały problem. Bez lewatywy wszystkie zabawki inne niż stalowy korek albo wyciągam z małą niespodzianką, a co najmniej mam problem pozbyć się z nich kiepskiego zapachu. Po lewatywie przez dłuższy czas lubi mi wypłynąć brudna woda. Jakieś rady doświadczonych w temacie przygotowania?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mam z tym jeden mały problem. Bez lewatywy wszystkie zabawki inne niż stalowy korek albo wyciągam z małą niespodzianką, a co najmniej mam problem pozbyć się z nich kiepskiego zapachu. Po lewatywie przez dłuższy czas lubi mi wypłynąć brudna woda. Jakieś rady doświadczonych w temacie przygotowania?
Odnośnie zapachu, o którym wspominasz. Są odpowiednie środki do mycia i dezynfekcji owych zabawek.
Dobrym sposobem na opisywany przez Ciebie problem z lewatywą jest wykonywanie jej siedząc na sedesie.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Odnośnie zapachu, o którym wspominasz. Są odpowiednie środki do mycia i dezynfekcji owych zabawek.
Dobrym sposobem na opisywany przez Ciebie problem z lewatywą jest wykonywanie jej siedząc na sedesie.
Mam taki preparat ale nie wiem czy nie za słaby. Jak masz coś sprawdzonego to napisz na priv. Co do lewatywy to tak właśnie robię. Po wszystkim kiedy wszystko wyleciał idę pod prysznic i wydaje się że jest ok a po kilkunastu minutach czuję w tyłku resztki wody i muszę uważać by nie zabrudzić bielizny 🤒. Raz na próbę wetknąłem sobie tampon. Tyłek suchy ale tampon z czekoladą🫥🫥🫥. Może rozwiązaniem byłby pług z otworem.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mam taki preparat ale nie wiem czy nie za słaby. Jak masz coś sprawdzonego to napisz na priv. Co do lewatywy to tak właśnie robię. Po wszystkim kiedy wszystko wyleciał idę pod prysznic i wydaje się że jest ok a po kilkunastu minutach czuję w tyłku resztki wody i muszę uważać by nie zabrudzić bielizny 🤒. Raz na próbę wetknąłem sobie tampon. Tyłek suchy ale tampon z czekoladą🫥🫥🫥. Może rozwiązaniem byłby pług z otworem.
Tego nie wiem. Spróbuj.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Zakupiłem duży (M) korek stalowy 4,5cm z dużym otworem w środku. Jest naprawdę gruby i mocno rozpycha. Dzięki otworowi mogę teraz się wypłukać prysznicem.

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Do dużych analnych zabawek można zaliczyć szklane korki.
Ten na zdjęciu wypełnia odbytnicę i wchodzi do jelita, długość 14cm średnica 6cm.
20190223_154437.jpg
Mega wypełnienie.
20210719_182127.jpg
To ten ostatni z tego zdjęcia.
Pozdrawiam wszystkich miłośników zabaw analnych 😘 (y)

Mężczyzna

PerwersPiss

Seks Praktykant
M
Niestety pomimo że moja pani nie ma nic przeciwko to za żadne skarby świata nie daje się namówić żeby mi ona włożyła.
Kupiłem też dwustronne giętkie dildo bo bardzo chciałbym włożyć jeden koniec w mój tyłek a drugi w jej i wtedy się z nią kochać ale jak na razie to też odpada. Nie potrafię jej nawet namówić by mi włożyła do tyłka choć paluszek a bardzo bym chciał.
oja chętnie mi liże anala, wpycha jezyk, palce i zabawki. Bardzo ją to kręci.

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Hej.
Czy jest tu ktoś kobieta czy mężczyzna, które lubi analne zabawy dużymi plugami analnymi? A może ktoś lubi jak druga osoba rozpycha jej anal dużą zabawką?
Kręcą mnie takie zabawy w rozpychanie anal zabawkami i doszedłem już do grubości 5,5 cm. Mam kilka różnych zabawek od 4 do 6 cm. Zaczynałem od rozpychania mniejszymi pługami takie 4 cm. Teraz rozepchałem już 5,5 cm pługiem. Mieści się cały i ma długość jakieś 18 cm. Bardzo fajne uczucie rozpychania. Teraz czekam na zabawę z partnerką, żeby ona mi powsadzała duże zabawki w dupę. Raz się tak bawiliśmy i jej się bardzo to podobało.
Zapraszam do rozmowy.
Priv 🙂

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Widziałem kiedyś amatorski filmik jak dziewczyna wkłada sobie zabawki o średnicy dwu litrowej butelki do napojów gazowanych 😱

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
I jak to oceniasz? Ja miałem kiedyś taki dmuchany tylko bez wibracji. W sumie to użyłem go na sobie kilka razy i kilka razy napompowałem go do granic bólu w muszelce mojej żony- fajnie jęczała przy każdym ściśnięciu pompki. Finalnie jednak wylądowało w koszu. Powód? dziadowskie wykonanie. Środek z twardego plastiku wyczuwalny co było średnio przyjemne przy wkładaniu, na zewnątrz tandetna śmierdząca guma jak na dętce, dość szorstka. Bardzo trudne do utrzymania w czystości. I do tego pompowało się to na kształt nieforemnego balonu, kompletnie nie mającego pierwotnego kształtu korka.

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Od wczoraj i ja zgłębiam zabawy analne. Oczywiście analnie bawię się od kilku ładnych lat, przechodzę przy tym mega orgazmy dzięki masażowi prostaty. Natomiast kilka dni temu postanowiłem zabawić się głębiej. Moje dildo które na 4.2cm średnicy a u podstawy 5.5 weszło mi całe wystawała tylko przyssawka. Długość to 24cm. Teraz mam ochotę kupić przedłużkę na penis o 5cm a także pogrubia i 6mm. Czy ktoś już próbował rozpychania?? Czy ktoś już próbował z długim dildo około 50cm??

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja przetestowałem kilka zabawe, masażer i inne takie.
Pisałem w innym wątku, że podniecił mnie stream na chaturbate, panna wkładała sobie pompowany korek, pompowała i wyciągała.
Zachciało mi się sprawdzić jakie to uczucie.
Kurde, zamówiłem, przyszedł. chyba przesadziłem z rozmiarem, jest wielki :-O
Kupiłem taniochę na próbę, więc się jakości gumy nie czepiam.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Średnica w szerokim miejscu to jakieś 50mm. U nasady to coś koło 35mm.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić.