• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie Panie zajrzyjcie tutaj prosze..

Mężczyzna

damian261

Cichy Podglądacz
Czy znajdzie się na tym portalu jakaś Pani która chce mieć swojego podnóżka?? Mam 29 lat , 177cm wzrostu. Idealnie się sprawdzę jako wycieraczka pod stópki. Mogę przynosić kapcie w ustach po kąpieli itp

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Napaliłam się jak głupia!10 razy sprawdzałam metraż wszystkich pomieszczeń. Rozważałam nawet pozbycie się pralki, lodówki a nawet psa no bo po co mi pies gdy podnóżek może mi kapcie przynosić. Ale ni cholery ☹️. Nigdzie się nie zmieścisz.Ech,ta współczesna patodeweloperka!🤔
Na pewnej profesjonalnej stronie z meblami sugerują, że w ostateczności zawsze można w podnóżku obciąć nogi o kilka centymetrów 🤔No nie wiem,nie wiem.....

Mężczyzna

damian261

Cichy Podglądacz
Napaliłam się jak głupia!10 razy sprawdzałam metraż wszystkich pomieszczeń. Rozważałam nawet pozbycie się pralki, lodówki a nawet psa no bo po co mi pies gdy podnóżek może mi kapcie przynosić. Ale ni cholery ☹️. Nigdzie się nie zmieścisz.Ech,ta współczesna patodeweloperka!🤔
Na pewnej profesjonalnej stronie z meblami sugerują, że w ostateczności zawsze można w podnóżku obciąć nogi o kilka centymetrów 🤔No nie wiem,nie wiem.....

Swoją drogą to teraz dostrzegłem jak brzmi to słowo . 😣 UPS wyszedłem na głupka wstyd mi..

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Swoją drogą to teraz dostrzegłem jak brzmi to słowo . 😣 UPS wyszedłem na głupka wstyd mi
Zupełnie niepotrzebnie.Podnóżek ma różne znaczenia.Określa się tak osobę nadmiernie usłużną i uległą wobec kogoś.Czyli chyba wszystko się zgadza.
Obróciłam Twój post w żart,ale absolutnie nie jest moją intencją wyśmiewanie Ciebie i Twoich preferencji 🙂.
Powodzenia!

C

col.Greg

Guest
Wykonałeś dobrą robotę rozpoznawcza i dzieki temu wiemy czego nie ruszac, be narażania się....;):cool: