• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie Panie, lubicie penisa na uwięzi? ;)

A

Anika

Guest
Moja opinia jest taka, że chyba niewiele kobiet lub być drugimi paniami.
To raz.

A dwa, chyba pilnie potrzebujesz jakiejś "cock leash" i kogoś, kto by wyprowadził na spacer ;)

Przemek 92

Seks Praktykant
Aaale tam! ;P Literówka zwykła się wkradła, czego mi tu buczysz Słońce :D :D A tak w sumie, to podoba mi się Twoje rozumowanie ;P

Przemek 92

Seks Praktykant
Droga "Maaju" ! :D Może taka smycz bardziej przypadnie Ci do gustu :p
ImageBam

Mam nadzieję, że przypasi :)

Pani "Kasienkablonde1" !! Tak mnie Pani weźmnie na spacer ? :D

ImageBam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

Patryk28

Cichy Podglądacz
Ha ha ha ja też chcę być tak potraktowany na smycz i ulegać pani tylko boję się że przegnie i będzie mnie traktować jak nikogo często o tym myślę że mnie upokarza i innemu loda robi to jest ok ale jak pości jej chamulec i co wtedy

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
osobiscie wole gdy Pani zawiaze mi opaske od smyczy ponad jadrami i tak mnie prowadzi.Mialem okazje tak wystepowac na imieninach u jednej Pani...na szczescie w masce i dwoch muszkach.Bylo to dosc dawno i teskno mi za czyms takim.Uczucie bylo mega podniecajace.Do tego jedna piekna mloda osobka zapytala czy moze sobie porobic zdjecia...Cos czego nie da sie opisac slowami. chris33-66@o2.pl

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
osobiscie wole gdy Pani zawiaze mi opaske od smyczy ponad jadrami i tak mnie prowadzi.Mialem okazje tak wystepowac na imieninach u jednej Pani...na szczescie w masce i dwoch muszkach.Bylo to dosc dawno i teskno mi za tym bo uczucie bylo mega podniecajace.Do tego jedna mloda osobka plci pieknej zapytala czy moze sobie porobic zdjecia...Cos czego sie nie da opisac slowami. chris33-66@o2.pl