• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie panie jaki macie stosunek do małych penisów?

Co sądzicie? (szczerze)

• Tylko okazałe

Votes: 11 52,4%
  • Mały sprzęt to duża wada

Votes: 4 19,0%
  • Ambiwalentne uczucia

Votes: 3 14,3%
  • Lubię takie

• Nie pogardzę

• Total voters
    21
Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Ale liczby, chcemy poznać liczby 😉
@wronskjan @Cortez2000

Liczby, liczby... Antoine de Saint-Exupéry* w Małym Księciu pisał o nich:

Dorośli kochają liczby. Jeśli opowiadacie im o swoim nowym przyjacielu, nigdy nie są ciekawi spraw zasadniczych. Nie pytają nigdy: ''Jak brzmi jego głos?'' , ''W co najbardziej lubi się bawić?'',''Czy zbiera motyle?''. Pytają was : ''Ile ma lat?'', ''Ilu ma braci?'',''Ile waży?'',''Ile zarabia jego ojciec?''. Dopiero wtedy uważają, że go poznali.

Zabawa była wspaniała, sex doskonały, a pomiar nie ma żadnego znaczenia, to tylko liczby.

To mój facet, kocham go, choć były po drodze różne wypadki i słabostki. Nie ma dla mnie znaczenia, czy jego wacek ma 10 cm czy 30 cm, to jest kutas, który mnie rozdziewiczył i potrafi przenieść mnie w gwiazdy. Jedyny jakiego w sobie zaznałam i nie chcę mieć tam innego.

* Porada dla panów - naucz się wymowy nazwiska, zapamiętaj kilka cytatów i każda laska twoja, niezależnie od wielkości.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Cytatów nie znam, ale autora tak, bo jego ulica była obok mojej szkoły, a skoro tamtędy się flanowało, to i zaciekawiła mnie postać. Można było potem coś tam o jego mesjanizmie i bojach z Mickiewiczem powymądrzać się na polskim.
No właśnie, mesjanizm, matematyka, fizyka - interesująca postać.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Hahaha...Dzięki za ankietę i jej wyniki.
Wreszcie wyszło szydło z worka.
Znowu będziecie się śmiać i twierdzić, że nie mam racji?
Jesteście bardzo zakłamane, drogie panie.

acer5732

Cichy Podglądacz
Hahaha...Dzięki za ankietę i jej wyniki.
Wreszcie wyszło szydło z worka.
Znowu będziecie się śmiać i twierdzić, że nie mam racji?
Jesteście bardzo zakłamane, drogie panie.
Chłopie zagłosowalo 16 osób a ty masz pewność jakby cały świat głosował. Trochę racjonalnie pasowałoby pomyśleć.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Chłopie zagłosowalo 16 osób a ty masz pewność jakby cały świat głosował. Trochę racjonalnie pasowałoby pomyśleć.
Mój post był bardziej skierowany do pań, które toczyły że mną największe spory na forum twierdząc, że rozmiar nie ma dla nich znaczenia. One wiedzą o kogo mi chodzi.
Temat jak widzę, jest dość stary, ale dobrze, że wypłynął ponownie na światło dzienne, bo w ich wypowiedziach wyraźnie widać ich preferencje 😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry