• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie panie jaki macie stosunek do małych penisów?

Co sądzicie? (szczerze)

• Tylko okazałe

Votes: 7 63,6%
  • Mały sprzęt to duża wada

Votes: 1 9,1%
  • Ambiwalentne uczucia

Votes: 1 9,1%
  • Lubię takie

Votes: 2 18,2%
  • Nie pogardzę

Votes: 2 18,2%

• Total voters
    11
Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Ale liczby, chcemy poznać liczby 😉
@wronskjan @Cortez2000

Liczby, liczby... Antoine de Saint-Exupéry* w Małym Księciu pisał o nich:

Dorośli kochają liczby. Jeśli opowiadacie im o swoim nowym przyjacielu, nigdy nie są ciekawi spraw zasadniczych. Nie pytają nigdy: ''Jak brzmi jego głos?'' , ''W co najbardziej lubi się bawić?'',''Czy zbiera motyle?''. Pytają was : ''Ile ma lat?'', ''Ilu ma braci?'',''Ile waży?'',''Ile zarabia jego ojciec?''. Dopiero wtedy uważają, że go poznali.

Zabawa była wspaniała, sex doskonały, a pomiar nie ma żadnego znaczenia, to tylko liczby.

To mój facet, kocham go, choć były po drodze różne wypadki i słabostki. Nie ma dla mnie znaczenia, czy jego wacek ma 10 cm czy 30 cm, to jest kutas, który mnie rozdziewiczył i potrafi przenieść mnie w gwiazdy. Jedyny jakiego w sobie zaznałam i nie chcę mieć tam innego.

* Porada dla panów - naucz się wymowy nazwiska, zapamiętaj kilka cytatów i każda laska twoja, niezależnie od wielkości.

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Dokładnie, można wtedy powiedzieć co kolwiek, bo kto zna cytaty z niego?

Cytatów nie znam, ale autora tak, bo jego ulica była obok mojej szkoły, a skoro tamtędy się flanowało, to i zaciekawiła mnie postać. Można było potem coś tam o jego mesjanizmie i bojach z Mickiewiczem powymądrzać się na polskim.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Cytatów nie znam, ale autora tak, bo jego ulica była obok mojej szkoły, a skoro tamtędy się flanowało, to i zaciekawiła mnie postać. Można było potem coś tam o jego mesjanizmie i bojach z Mickiewiczem powymądrzać się na polskim.
No właśnie, mesjanizm, matematyka, fizyka - interesująca postać.