• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dotyk obcej dłoni. Lubicie być dotykane ? Lubicie dotykać?

Mężczyzna

tomek518518

Cichy Podglądacz
Kiedyś wracałem autem z koleżanką.
Ogólnie zawsze sam jeżdżę, gdy parkowałem tyłem odruchowo się człowiek obraca i czegoś się opiera

Złapałem ją za udo bardzo wysoko.
Odpowiedziałem głośno soryy nie chciałem
usłyszałem w odpowiedzi ciche
"nic nie szkodzi"

intrygujące uczucie

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nie znoszę jak mnie faceci dotykają, jakieś sprawy typu klepanie po plecach itp.
No a już jak się do robienia "miśka" czy "Breżniewa" biorą np. przy okazji składania życzeń - to odrzuca mnie z obrzydzenia...bleeeh 🤮

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
Nie znoszę jak mnie faceci dotykają, jakieś sprawy typu klepanie po plecach itp.
No a już jak się do robienia "miśka" czy "Breżniewa" biorą np. przy okazji składania życzeń - to odrzuca mnie z obrzydzenia...bleeeh 🤮
Też tak mam. Kleoać to że możesz konia. Kiedyś kierownik przy załodze mnie pochwalił i poklepał po plecach wziołem go potem na bok i mu powiedziałem że nie życze sobie takich gestów 🤣🤣🤣

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Nie, nie, nie. Introwertycy tego nie lubią. Żadne "miśki, klepanie po plecach, branie pod rękę".
Miśka i klepanie po plecach lubię ale tylko z dobrymi znajomymi, z którymi mam braterskie relacje, czyli kumple metalowcy i motocykliści. Brania pod rękę nie dzierżę nawet jak członkowie rodziny czy drugie połówki tak zrobią :ROFLMAO:

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Dla mnie to obdzieranie mnie ze skóry...
Jak najbardziej rozumiem. Kiedyś zdarzyło się, że jakieś laski w knajpie mnie klepnęły w tyłek. Niby dla hecy, niby na podryw, a ja o mało im odruchowo nie przywaliłem, bo nie jest to dla mnie jako coś przyjemnego. Jakbym podszedł i laskę bez ostrzeżenia w miejscu publicznym złapał za cycka, to bym dostał ryjowe