• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Kolejny punkt na mojej liście, to fantazje erotyczne o dominacji nad partnerką. Krępowanie rąk, nagroda za posłuszeństwo i kara za jego brak – to niezwykle podniecająca wizja, która często gości w męskiej wyobraźni. Nie ma w tym nic dziwnego, samcza natura każe nam bowiem kontrolować każdy aspekt życia, także sferę erotyczną. Wizja uległej partnerki, bez słowa sprzeciwu wykonującej wszystkie polecenia swojego pana i bezpruderyjnie zaspokajającej wszystkie jego potrzeby, jest niezwykle stymulująca. Przejmowanie stuprocentowej kontroli nad intymną sytuacją działa na naszą wyobraźnię, co do tego nie ma wątpliwości. W końcu każdy z nas jest najlepszym kochankiem i łóżkowym macho.

D

dessi1979

Guest
Wizja jak najbardziej z tych, które również wpisują się na moją listę. Niestety chyba nie do ogarnięcia. Same baty na goły tyłek nie okiełznają mojej suczej natury.
😂

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Wizja jak najbardziej z tych, które również wpisują się na moją listę.
Dominacja niejednokrotnie nie ogranicza się do formy fizycznej, jakże ciekawsza jest psychiczna! Okiełznanie myśli partnera/partnerki do myślenia wyłącznie o walorach władającej… poddana wykonuje bez słowa polecenia, wprowadzające miłe cieplutkie uniesienia dla osoby dominujacej jak i podlegającej — stara prawda, dobra zabawa wymaga dwóch zadowolonych graczy. A więc…?

Mężczyzna

trip2142

Cichy Podglądacz
Ja osobiście wole kiedy moja partnerka jest dominująca, w lozku jestem bardziej wstydliwy i ograniczony. Lubie kiedy kobieta jest władcza i mówi mi co mam robić, oczywiście bez jakiejś przesady.

J

Johny black

Guest
Dominacja psychiczna i fizyczna, tylko wtedy ma sens, sama dominacja fizyczna nic nie wnosi, to chyba logiczne