• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do Szanownych Mężczyzn

Kobieta

Yassmin

Seks Praktykant
Witam wszystkich serdecznie.

@Black_cat idealne ciało, podejrzanie podobnie myślimy, czasem zdenerwuje i rozbawi :D. Podobne fantazje :).
@blondsuczi hot fit ciało z siłowni, zajebiste tatuaże, potrafi zaskoczyć z rana hot fotkami. Czego chcieć więcej?
@Rhi znamy się już jakiś czas, a nadal mnie potrafi zaskoczyć żartem. Ma super ciało, a nie lubi się nim chwalić :(.
@Yassmin śmieszna rybka Dori. z którą na pewno bym się nie nudził :). Nie mógłbym nie wspomnieć o jej hot kolczykach w sutkach.
@WhitePinkRed 2 kompletnie się nie słucha i chętnie bym ją nauczył manier.
@Shakalaka top atencjuszka, robi zajebiste fotki. Można nią miło pogadać, w końcu nikt inny nie powiedział do mnie ,,kurwiu" na głosówce.
@Magia2000 byłem miło zaskoczony po otrzymaniu weryfikacyjnej fotki z dedykacją. Nie pisaliśmy za dużo, ale po postach i rozmowach na czacie ogólnym wydaje sie interesującą osobą.
@niezrozumiana myślę, że po zatkaniu jej ust penisem mógłbym z nią spędzić troche czasu. Ja w tym momencie tłumaczyłbym jej jak działa świat.

Oczywiście nie mógłbym zapomnieć o moich dwóch suczkach @adamoginski i @Ayreen . Obaj mają super peniski i z chęcią napiłbym się z nimi piwa i przeleciał.

KOLEJNOŚĆ NAZWISK JEST PRZYPADKOWA.

Pozdro, elo
Bajo jajo

PS: nudesy proszę na priv.
Aha... 🖕

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
@PaniTrycholog ❤️
Ma w Sobie to "coś"...chętnie wypiłbym Nią kawę lub zjadł kolację w LDZ...a może i coś więcej ;)
Na co dzień jestem osobą dominującą ale jej osobowość niebezpiecznie sprawia,że moja kolana są bardzo blisko posadzki...😁

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Witam wszystkich serdecznie.

@Black_cat idealne ciało, podejrzanie podobnie myślimy, czasem zdenerwuje i rozbawi :D. Podobne fantazje :).
@blondsuczi hot fit ciało z siłowni, zajebiste tatuaże, potrafi zaskoczyć z rana hot fotkami. Czego chcieć więcej?
@Rhi znamy się już jakiś czas, a nadal mnie potrafi zaskoczyć żartem. Ma super ciało, a nie lubi się nim chwalić :(.
@Yassmin śmieszna rybka Dori. z którą na pewno bym się nie nudził :). Nie mógłbym nie wspomnieć o jej hot kolczykach w sutkach.
@WhitePinkRed 2 kompletnie się nie słucha i chętnie bym ją nauczył manier.
@Shakalaka top atencjuszka, robi zajebiste fotki. Można nią miło pogadać, w końcu nikt inny nie powiedział do mnie ,,kurwiu" na głosówce.
@Magia2000 byłem miło zaskoczony po otrzymaniu weryfikacyjnej fotki z dedykacją. Nie pisaliśmy za dużo, ale po postach i rozmowach na czacie ogólnym wydaje sie interesującą osobą.
@niezrozumiana myślę, że po zatkaniu jej ust penisem mógłbym z nią spędzić troche czasu. Ja w tym momencie tłumaczyłbym jej jak działa świat.

Oczywiście nie mógłbym zapomnieć o moich dwóch suczkach @adamoginski i @Ayreen . Obaj mają super peniski i z chęcią napiłbym się z nimi piwa i przeleciał.

KOLEJNOŚĆ NAZWISK JEST PRZYPADKOWA.

Pozdro, elo
Bajo jajo

PS: nudesy proszę na priv.
Samozaoranie level hard 😅😂 czas na nowy profil Shiro 😂

R

Randomowynick123

Guest
Nie wysyłasz, nie piszesz, nie umawiasz się, jak to określasz "nie ruchasz" ale jak trzeba komuś dopierdolić, albo napiętnować i przyłożyć palec do tego by gównoburza się rozkręcała jesteś pierwszy. Marna z Ciebie kreatura, wiesz ?
Coś Ty taki dzisiaj, źle spałeś, że się czepiasz? :p

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie wysyłasz, nie piszesz, nie umawiasz się, jak to określasz "nie ruchasz" ale jak trzeba komuś dopierdolić, albo napiętnować i przyłożyć palec do tego by gównoburza się rozkręcała jesteś pierwszy. Marna z Ciebie kreatura, wiesz ?
No ale tu przecież wszyscy wiemy, że @Shiro ma sporo dystansu do siebie i to nie jest gównoburza ;)

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Raczej jestem zbyt krótko na tym forum żeby bliżej kogoś poznać ale mam nadzieję że z czasem to się zmieni 😊