Polscy mężczyźni nałogowo i bezkarnie obrażają Polki w internecie. Mówią o dzisiejszym zepsuciu kobiet, narzekają że kobiety chcą się bawić a nie wchodzić w pieluchy. Biedne, naiwne kobiety poświęcają im swój prime time, najlepsze lata żeby później być zdradzaną na lewo i prawo. Po co mężczyźni się wiążą? Może odrazu przejdźcie na islam skoro pierdolcie dziury na lewo i prawo. Gardzę katolami i skurczysynami którzy oceniają moralnie kobiety a sami nie są lepsi. To takie popaprane...
No i tu znowu, wylewana frustracja.
Ale zaprezentuje drugą stronę medalu, mam trochę znajomych z których niektórzy trafili dobrze inni świetnie a inni tragicznie.
Zaprezentuje więc punkt widzenia tych którzy trafili źle bądź tragicznie i zaznaczam NIE JEST TO MOJA OPINIA, ponieważ nie mam dostatecznie szerokiej wiedzy w temacie. Dla lepszego efektu postaram się utrzymać podobny styl.
Polskie kobiety nałogowo wykorzystują Polaków na portalach randkowych. Mówią, że chcą "konkretów" narzekają, że faceci są za mało atrakcyjni albo zarabiają za mało na ich standardy.
Biedni naiwni młodzi mężczyźni poświęcają masę czasu na pisanie i randkowanie by potem zostać zghostowanymi. Poświęcają swoje najlepsze lata, żeby zaspokajać potrzeby "księżniczek" które uważają, że zasługują na wszystko za sam fakt istnienia, a potem zostają porzuceni z poczuciem wykorzystania i lękiem przed następnym związkiem.
Sam znam kilku facetów z mniej więcej taką historią.
Jeśli będziemy patrzeć tylko na skrajności to nigdy do niczego nie dojdziemy.