Rozbawił mnie Twój komentarz.... sam nie wiem czemuRaczej z ale nigdy na pusty żołądek
I to mi się podobaRaczej z połykiem
Ale czasem pieknie skonczyc na kobiecie, jej twarzy, piersiach, cipce...Zawsze robię z połykiem
Z perspektywy kobiety wygląda to trochę inaczej,czasem lepiej połknąć, niż być uspermioną,czy poplamić bluzkę lub sukienkęAle czasem pieknie skonczyc na kobiecie, jej twarzy, piersiach, cipce...
80% to pryszczate chłopaczki z późnej podstawówki lub wczesnego liceum..Widzę ze konkretne Kobiety są tu na forum
Słuszne podejście. Tapicerkę w samochodzie zwłaszcza welurową ciężko wysprzątać po spermie... A trzeba to zrobić dokładnie by żona nie zauważyłaTylko wyłącznie z połykiem; mniej do sprzątania
Traktujesz to jak posiłek? Ciekawe ile by trzeba facetów ? żeby się najeśćRaczej z ale nigdy na pusty żołądek
Może jak dodatek na gofra. Dodatkowa bita śmietana.Traktujesz to jak posiłek? Ciekawe ile by trzeba facetów ? żeby się najeść
Super.Zawsze gdy obciagam to z wielką pasją. Faceci mają wtedy nade mną władze. Lubię czuć się sprowadzona do parteru. Uwielbiam smak i zapach spermy. Lubię obfite spusty na moją twarz, ale jeśli panowie chcą to obciagam z połykiem do końca. Najlepiej gdy kończą we dwóch w tym samym czasie zalewając spermą moją twarz. I tak ich wtedy wydoję do samego końca.
Ja tego w taki sposób nie odbieram. Wręcz odwrotnie - podczas fellatio to kobieta ma w ustach największy skarb mężczyzny i to od niej zależy, co się z nim stanie.Faceci mają wtedy nade mną władze.
Poniekąd masz rację. Co mężczyzna to inna opinia. Lubię być potraktowana przy lodziku jak totalna dziwka...Ja tego w taki sposób nie odbieram. Wręcz odwrotnie - podczas fellatio to kobieta ma w ustach największy skarb mężczyzny i to od niej zależy, co się z nim stanie.
Z opinią to zapewne prawda, generalnie u mnie wzudza to raczej szacunek ale cóż.Poniekąd masz rację. Co mężczyzna to inna opinia. Lubię być potraktowana przy lodziku jak totalna dziwka...
Coś pięknego, dał bym Ci tak mojego do obciąganiaZawsze gdy obciagam to z wielką pasją. Faceci mają wtedy nade mną władze. Lubię czuć się sprowadzona do parteru. Uwielbiam smak i zapach spermy. Lubię obfite spusty na moją twarz, ale jeśli panowie chcą to obciagam z połykiem do końca. Najlepiej gdy kończą we dwóch w tym samym czasie zalewając spermą moją twarz. I tak ich wtedy wydoję do samego końca.
A ja za młodu tak bardzo zabranialem by partnerki mi to robiły... Czułem sam do siebie wstręt gdy dałem się namówić i pozwolić na to....Lubię być potraktowana przy lodziku jak totalna dziwka...
Skąd się u Ciebie wzięło takie nastawienie? Takie uprzedzenia?tak bardzo zabranialem by partnerki mi to robiły... Czułem sam do siebie wstręt gdy dałem się namówić i pozwolić na to....
A gdybyś po prostu podeszła do mężczyzny, który leży na łóżeczku, zakradła się do jego laseczki, wzięła ją do buzi, ssała i lizała ją końcówką języczka (nawiązując do tekstu z klasycznego już wideo-anonsu z pasma nocnego Polonii 1), to czy wtedy czułabyś się jak "totalna dziwka"? Nawet gdyby ten mężczyzna nic wtedy nie mówił ani nie wykonywał żadnych ruchów rękami, a cała inicjatywa byłaby po Twojej stronie?Lubię być potraktowana przy lodziku jak totalna dziwka.