• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Chyba 2 lata temu dałem ogłoszenie gdzie szukałem chetne na codziennego wirtualnego buziaka.
Jedyne moje, które spotkało się z aprobata.
Było kilka dziewczyn, które skorzystały😊
Tak, że nigdy nic nie wiadomo😉
Ale też atmosfera na forum była bardziej miła i sympatyczna
Aktualnie szkoda czasu na takie eksperymenty, nie mają tej fantazjii i poczucia humor
Pomijam fakt, że faceci są tu tylko tłem. Oczywiście pomijam tych, którzy tu znależli związki;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
A ja podtrzymuję propozycję, tylko potrzebna mi ochotniczka, samemu to bez sensu, muszę miec materiał porównawczy po prostu :)

Tylko błagam, nie pisać mi, że "ja przecież mam jeszcze gorzej, nie mam powodzenia, bo kiedyś coś tam".

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Oczywiście, zawsze to jakaś próba ożywienia stosunków na forum
Dla mnie jest tu jeszcze drugie dno, o którym na razie "sza!".... ;) Sporo ostatnio myślałem o charakterze tych niektórych znajomości, które nawiązałem i mam dośc niepokojące - i w sumie smutne dla niektórych facetów - wnioski. Teraz kwestia czy na szerszą skalę to się sprawdzi.

Oczywiście - jeżeli sprawa w ogóle dojdzie do skutku i w moim przypadku będzie można mówić o "szerszej skali" :) O jakiejkolwiek "skali".... :D

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Jest BARDZO łatwe... tylko w życiu realnym. Mam 38 lat, gdzie nie wyjdę na posiadówkę firmową, czy to domówkę u znajomych, to jest naprawdę mnóstwo singielek 30-40lat, które bardzo chętnie by się spotkały z kimś. Mam wrażenie, że wracamy do dawnych, dobrych czasów i randkowanie online zwyczajnie nudzi ludzi.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Jest BARDZO łatwe... tylko w życiu realnym. Mam 38 lat, gdzie nie wyjdę na posiadówkę firmową, czy to domówkę u znajomych, to jest naprawdę mnóstwo singielek 30-40lat, które bardzo chętnie by się spotkały z kimś. Mam wrażenie, że wracamy do dawnych, dobrych czasów i randkowanie online zwyczajnie nudzi ludzi.
Wydaje się, że prostu to ich "odsiewanie" skończyło się dla nich żle;)

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Działanie w realu jest znacznie łatwiejsze, bo umożliwia "czytanie reakcji" na nasze poczynania prawie natychmiast z możliwościa jego korekty.
Normalnie z ust mi to wyjąłeś, podpisuję się obiema rękami.
A przed erą Internetu, jakoś ci faceci potrafili sobie radzić z porażką. Ludzie poznawali się w realu, faceci podrywali w realu i jakoś mimo to nie wyginęli z powodu doznanych porażek. Czy to oznacza, że wtedy mieli większe jaja? 😋

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Po prostu faceci bardziej przeżywaja tego typu porazki. Owszem nie dają tego poznac po sobie, ale to są takie rany, które pozostają z nimi do końca życia. Stąd częste izolowanie się od kobiet, ucieczka w mastutbacię itp.. U kobiet to po prostu nie występuje. Wiedzą, że i tak będą mogły wybierać
Dziś facet nie ma takich szans, kiedyś miał. nie tracił czasu na internet, po prostu polował dalej;):LOL:

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Po prostu faceci bardziej przeżywaja tego typu porazki. Owszem nie dają tego poznac po sobie, ale to są takie rany, które pozostają z nimi do końca życia. Stąd częste izolowanie się od kobiet, ucieczka w mastutbacię itp.. U kobiet to po prostu nie występuje. Wiedzą, że i tak będą mogły wybierać
Dziś facet nie ma takich szans, kiedyś miał. nie tracił czasu na internet, po prostu polował dalej;):LOL:
Z ust mi to wyjąłeś. Kobiety tego nie rozumieją często, bo po prostu one mają lepiej w tym turnieju. Taka prawda.

Mężczyzna

Zboczeniec41

Nowicjusz
Normalnie z ust mi to wyjąłeś, podpisuję się obiema rękami.
A przed erą Internetu, jakoś ci faceci potrafili sobie radzić z porażką. Ludzie poznawali się w realu, faceci podrywali w realu i jakoś mimo to nie wyginęli z powodu doznanych porażek. Czy to oznacza, że wtedy mieli większe jaja? 😋
Pewnie mieli, bo musieli.

Ale przede wszystkim rozwój internetu i częściowe przeniesienie się tam relacji międzyludzkich zbiegło się w czasie emancypacją kobiet. Jeszcze w pokoleniu moich rodziców to raczej kobiety łapały desperacko mężczyzn niż na odwrót.