palusinka88 napisał:szarka twoj biust ci przeszkadza??ja tesh mam duuze miseczka C-Dwiec uwierz...jest sie czym chwalic...nie dostalysmy tego od Pana Boga tylko dlatego zeby karmic nasze potomstwo..bo w takim razie moglyby piersi rosnac tylko w ciazy..a my je eksponujemy caly czaswole miec za duzo z przodu niz z tylu
Wiesz... Spotyka się kobiety z drobnymi piersiami, które znajdują się bardzo nisko, są... zwiotczałe? A bywa, że kobieta nawet już starsza ma spory biust i bardzo jędrny... I wcale nie sztuczny!aprilmoon napisał:moja kobieta ma drobne piersi ale przynajmniej nigdy (moze przesadzam) nie beda obwisle ;P
aprilmoon napisał:Mam, przeciez jej cycki wygladaja jak dwa duze worki które kompletnie nie pasuja do ciala wymiarami. BLE!
Polihymnia napisał:A co do tego zdjęcia... Ciekawe czy jest prawdziwe... Wydaje mi się, że ta babka ma duże piersi ale chyba nie aż tak...
aprilmoon napisał:Mam, przeciez jej cycki wygladaja jak dwa duze worki które kompletnie nie pasuja do ciala wymiarami. BLE!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy? | Sprawy kobiet | 211 | |
A | Dlaczego kobiety z SF nie chcą się ruchać? (sic!) | Sprawy kobiet | 186 | |
N | Dlaczego tak się dzieje? | Opowiadania erotyczne | 2 | |
W | Dlaczego seks nam „nie wychodzi”? | Seks | 18 | |
K | Dlaczego? | Poza tematem | 0 |