Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Lolitka16 napisała o mnie poniżającą opowieść, mającą na celu nabijanie się ze mnie, a nikt jej nie zwrócił publicznie uwagi, nie opierdzielił porządnie, nikogo to widzę nie interesuje!!! Wku*wiona jestem na maksa.
Lolitka16 napisała o mnie poniżającą opowieść, mającą na celu nabijanie się ze mnie, a nikt jej nie zwrócił publicznie uwagi, nie opierdzielił porządnie, nikogo to widzę nie interesuje!!! Wku*wiona jestem na maksa.
Wiesz, może nie jestem jasnowidzem ale obstawiam, że może to być spowodowane brakiem moderacji i moderatorów. Zgłoszenie tematu dużo pomaga jednak czasami trzeba na reakcję trochę poczekać. Nie ma tu nikogo, kto w minimalnym stopniu by na bieżąco przeglądał zgłoszenia/reportowane posty/tematy i reagował.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.