• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego mężczyźni nienawidzą kobiet?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
🍿😋 W temacie, ciekaw jestem skąd się bierze ta nienawiść:unsure:
Na razie wygrywa krótki post Magi (jest jak kop w jaja:LOL:)
W mojej skromnej opinii jest to przeniesienie złości z matek, które w Polsce (nie wiem jak w innych krajach) mają w zwyczaju zadziubdziusiowywać na śmierć synków. A to z kolei jest skutkiem nieleczonej traumy wojennej/prlowskiej/balcerowiczowskiej, podobno dziedziczonej z pokolenia na pokolenie. Ponieważ nie było żadnej systemowej terapii tej traumy, to mamy co mamy - niespełnionych twardych mężczyzn bez uczuć, którzy nie potrafią okazywać miłości swoim żonom, na co te żony reagują fochem i swój niezaspokojony głód miłości przelewają na synów (jako młodsze klony partnera życiowego). Matki u nas miały w zwyczaju nadskakiwać synom, zagłaskiwać ich niemalże na śmierć i robić z nich półbogów, których należy obsługiwać wraz z resztą kobiecego przychówku domowego (to siostra obiera ziemniaki, synek się zmęczył i musi poleżeć, zresztą te wszystkie czynności domowe to przecież domena kobiet). I tak to się kręci. Z drugiej strony u dorosłych samców na tą nienawiść do matki (i ogólnie kobiet) nakłada się popęd seksualny - z jednej strony więc nienawidzą kobiet, widząc w nich wcielenie pochłaniających ich bez reszty matek, a z drugiej strony pragną ich seksualnie 😆

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Matki u nas miały w zwyczaju nadskakiwać synom, zagłaskiwać ich niemalże na śmierć i robić z nich półbogów, których należy obsługiwać wraz z resztą kobiecego przychówku domowego (to siostra obiera ziemniaki, synek się zmęczył i musi poleżeć, zresztą te wszystkie czynności domowe to przecież domena kobiet). I tak to się kręci.
A babcie im zawsze mówią, że pewnie nie mogą się od panien opędzić, bo wnusio to taki piękny kawaler 🤣

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
A babcie im zawsze mówią, że pewnie nie mogą się od panien opędzić, bo wnusio to taki piękny kawaler 🤣
Chodziłam z chłopakiem do czasu, aż zobaczyłam, że matka codziennie przynosi mu rano do pokoju kwiaty do wazonu, żeby mu było miło jak wstanie.

Głupia koza byłam wtedy, ale już wiedziałam, że z nim to śniadania do łóżka się nie doczekam, o ile sama nie zrobię.

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Chodziłam z chłopakiem do czasu, aż zobaczyłam, że matka codziennie przynosi mu rano do pokoju kwiaty do wazonu, żeby mu było miło jak wstanie.

Głupia koza byłam wtedy, ale już wiedziałam, że z nim to śniadania do łóżka się nie doczekam, o ile sama nie zrobię.

Mi się kiedyś tłumaczył adorator, że przyszedł w pogniecionej koszuli, bo mama wyjechała.....

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Ja feministycznie do tej pory mężowi nie prasuję niczego, za to jak przyjedzie teściowa to napada żelazko - mi oczywiście niczego nie uprasuje, tylko zerka znad deski spode łba na mnie z wyrzutem 🤣
Dlatego tylu meżczyzn w kraju chodzi w polarach i innych niegniotliwych materiałach?

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Dlaczego nie zapytałaś go wprost na randce - czemu jesteś bucem? My dziewczyny jesteśmy zbyt dobrze wychowane bo mamy być miłe - gdyby kilka dziewczyn wprost go o to spytało, być może zastanowiłby się nad sobą.
A tak serio jedno z bardziej " gorących pytań", jakie można dostać, już wiadomo, że jest się na dobrej drodze. Wyżej jest tylko stwierdzenie ze strony kobiety, " ale świnia z Ciebie"....