Ale co jak jeszcze ktoś ma wątpliwości? Lepiej powtórzyć jeszcze pare razy na wszelki wypadekTy wiesz, one wiedzą i my też wiemy więc daj już sobie na wstrzymanie człowieku.
Ale co jak jeszcze ktoś ma wątpliwości? Lepiej powtórzyć jeszcze pare razy na wszelki wypadekTy wiesz, one wiedzą i my też wiemy więc daj już sobie na wstrzymanie człowieku.
Ale żeś niemiłaTy wiesz, one wiedzą i my też wiemy więc daj już sobie na wstrzymanie człowieku.
Zapadliście w sen zimowy? Tylko że nawet on nie trwa rok.Pewnie często są znudzone i dla niej rozrywka, a dla ciebie traf. Ja bym zaryzykował. Kiedyś dla jaj zacząłem podrywac sekretarke szefa. Na zupełnym luzie. Zdawało mi sie, że nie mam szans. Przez rok spaliśmy z sobą (A laska była)
"Et te {Cristine} contra ma" Jak ktos się kocha ma gdzieś liczenie czegokolwiekZapadliście w sen zimowy? Tylko że nawet on nie trwa rok.
Droczę się z tobą. Jeżeli odbierasz inaczej, to przepraszam."Et te {Cristine} contra ma"
To oszukańcza łza, ja przepraszamDroczę się z tobą. Jeżeli odbierasz inaczej, to przepraszam.
To oszukańcza łza, ja przepraszam
A może niektórym aby podnieść sobie ego wystarczy sama świadomość, że pomasujecie sobie cipkę na widok tego wspaniałego idealnego kutasaBo to pewnie z zemsty, za wszystkich tych facetów, którzy lecą ze swoim podrywem, gadka się klei, komplementy spływają wodospadem w samo serce naszej kobiecości, masujemy cipkę wieczorami to tych wspaniałych zdjęć idealnego kutasa, myśląc cóż za szczęście nas spotkało niewyobrażalne, kiedy na to wszystko otrzymujemy wiadomość - "ja w sumie mam żonę".
Cóż, ktoś musi cierpieć w odwecie.
Kutas fałszywym drogoskazemBo to pewnie z zemsty, za wszystkich tych facetów, którzy lecą ze swoim podrywem, gadka się klei, komplementy spływają wodospadem w samo serce naszej kobiecości, masujemy cipkę wieczorami to tych wspaniałych zdjęć idealnego kutasa, myśląc cóż za szczęście nas spotkało niewyobrażalne, kiedy na to wszystko otrzymujemy wiadomość - "ja w sumie mam żonę".
Cóż, ktoś musi cierpieć w odwecie.
Kręta, niepewna i mrokiem spowita jest droga fiuta.Kutas fałszywym drogoskazem
I kogo Pani znalazła ostatecznie, pytam wiedziony formową ciekawością, by nie określić tego mianem wścibskiego ryja?Bez przesady z tym wygórowaniem, nie musiał mieć 6-paka na brzuchu. Szukałam normalnego faceta, który miałby dla mnie to coś w wyglądzie. Adonisów traktowałam podejrzliwie.
Zara zara, sprwdzę gdzie taki jednorożec ma róg bo jak na grzbiecie to - uciekaj dziewczyno !Księcia na jednorożcu
Na jednośladzie chybaKsięcia na jednorożcu
W seksie można wszystko jak się obie lub więcej stron godzi W sferze językowej wulgaryzmy bardzo podniecają, im ostrzejsze tym lepiej.O i ciekawy temat poruszyłaś, ja za to "bzykać" nie za bardzo bo do pszczółki mi daleko, "rżnąć" chętnie oby tylko nie "jebać". Ostatnie kojarzy mi się z jakimś pato "jebiesz się czy trzeba z Tobą chodzić?".
A to ruchanie to dzięki @Blackswan jakoś zyskuje
A ja tu akurat miałam na myśli zwykłe wypowiedzi. Mocno nakręcona wyrzucam przez okno moją ugrzecznioną wersję i sama lubię jak jest ostroW seksie można wszystko jak się obie lub więcej stron godzi W sferze językowej wulgaryzmy bardzo podniecają, im ostrzejsze tym lepiej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Dlaczego kobiety nie chcą trójkąta z inną dziewczyną? | Seks | 13 | |
E | Dlaczego kobiety unikają samotnych ojców? | Poza tematem | 4 | |
S | Dlaczego starsze kobiety wolą młodszych? | Seks | 20 | |
N | Dlaczego tak się dzieje? | Opowiadania erotyczne | 2 | |
W | Dlaczego seks nam „nie wychodzi”? | Seks | 18 |