• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego kobiety z SF nie chcą się ruchać? (sic!)

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Może uważali, że Lenka to za wysokie progi. Ale czy faceci tak generalnie myślą, gdy krew buzuje? Ja też początkowo miałem obawy, widząc profil pewnej kobiety, wymieniając z nią wpierw luźne komentarze, że to nie moja liga, nie mam szans. Ale zwalczyłem to...i wyszło bardzo dobrze.

Widziałem, zareagowałem na fotki. Ale zajęty już byłem, nie rwałem :D A więc totalną piczką się nie czuję :p
Niestety dla mnie przy wysokich progach konieczny jest choc cień zachęty.
Jeżeli nie widzę śladu odstępuje od czynności. Nie lubię"wyniosłych" kobiet, nie poradzę nic na to, budza we mnie niechęć:sneaky:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Randomowynick123

Podrywacz
Może uważali, że Lenka to za wysokie progi. Ale czy faceci tak generalnie myślą, gdy krew buzuje?
Tak. Ja tak często mam, chociażby na portalach randkowych. Jeśli dziewczyna zbyt dobrze wygląda to nie wyślę wiadomości, czy nie dam lajka w prawo. Bo i tak by nic nie dało. Jako przeciętny facet nie przebiłbym się wśród masy innych facetów.

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Tak. Ja tak często mam, chociażby na portalach randkowych. Jeśli dziewczyna zbyt dobrze wygląda to nie wyślę wiadomości, czy nie dam lajka w prawo. Bo i tak by nic nie dało. Jako przeciętny facet nie przebiłbym się wśród masy innych facetów.
Pewnie często są znudzone i dla niej rozrywka, a dla ciebie traf. Ja bym zaryzykował. Kiedyś dla jaj zacząłem podrywac sekretarke szefa. Na zupełnym luzie. Zdawało mi sie, że nie mam szans. Przez rok spaliśmy z sobą:p (A laska była:devilish:)

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Nie o to mi chodzi, to juz wiemy. Jego podejście ma być inne, na luzie. Niech to traktuje jako inna grę, po prostu, jeżeli nie potrafi inaczej.Nie edytuję bo będxzie kropka i tez chujowo a zanim napisze do adm mod to mina dwa dni, przepraszam.