Zapomniałaś o wyrywaniu włosów z głowy.Natomiast niektórym mężczyznom się wydaje, że sam fakt posiadania kutasa i pojawienie się na forum spowoduje opadnięcie majtek.

Zapomniałaś o wyrywaniu włosów z głowy.Natomiast niektórym mężczyznom się wydaje, że sam fakt posiadania kutasa i pojawienie się na forum spowoduje opadnięcie majtek.
To jest FORUM a nie portal randkowyNa pytanie autora tematu. Bo tutaj jest garstka kobiet które albo mają facetów, albo są takie dziwne że nie istnieją realnie a jedynie wirtualnie. Albo nawet jak kobiecy Nick to i jak ma kutasa.
Poza tym kobiety z zasady są próżne i lubią pisać o niczym dlatego tutaj przesiadują mimo że jak trafi się wolna to i tak niczym nie zainteresowana.
myślę, że się mylisz. Na 100 facetów przypada tu może z 1 kobieta nie będąca fejkiem. Te 4 to po prostu faceci mające kobiece konta.Ale dziwneForum gdzie pewnie na 100 facetow przypada 5 kobiet z czego mają zasypane privy spermiarzami, mają swoją atencje i sobie mogą wybierać jak w sklepie. Powodzenia Panowie
![]()
A już miałem nadzieję, że mówisz o otwartych kobietach lubiących pegging.Miałam na myśli, że to mogą też być geje, stąd fejki![]()
Chyba coś jest z tymi pośladkami, jak facet ma dobry tyłek to jest na czym zawiesić oko i jak bosko się go ściska w trakcie seksu 🫠A już miałem nadzieję, że mówisz o otwartych kobietach lubiących pegging.
Choć zdaje się, że dla wielu, jeśli nie większości, kobiet, męskie pośladki są bardziej seksowne niż siusiak.
No tak - dobrze jest, gdy kobieta lubi bawić się męską pupą i patrzeć na nią.jak bosko się go ściska w trakcie seksu
Ja to akurat uwielbiamNo tak - dobrze jest, gdy kobieta lubi bawić się męską pupą i patrzeć na nią.![]()
Heh nie często ogląda się własny tyłek... ale ostatnio w lustrze pod prysznicem, zauważyłem u siebie te mityczne dołeczki ApollaJa to akurat uwielbiam![]()
Ubóstwiam, bo są u mojego prywatnego ApollaHeh nie często ogląda się własny tyłek... ale ostatnio w lustrze pod prysznicem, zauważyłem u siebie te mityczne dołeczki Apolla
( dołeczki nad pośladkami, okolice kości biodrowej)
Lubisz takie tematy ?
Jest zupełnie odwrotnie niż piszesz, tutaj faceci chcą tylko twoich nagich fotek, żeby móc sobie do nich "zwalić", pokątnie w zaciszu domowym i nie denerwując niepotrzebnie swojej żonkiJestem tu krótko. Odnoszę wrażenie, ze tu wszyscy myślą, że kobieta chce się tylko „ruchać”. Najlepiej to z totalnym nieznajomym o wykręconymi nicku. Z numerem 69 jeszcze, bo taki z niego bóg seksu.
I to jest powód, przez który blokujemy privy. Nadal możemy do kogoś same napisać, ale nie wystawiamy się już na te dziwne wiadomości. Polecam tę opcję, nie trzeba rezygnować z wypowiadania się.Jeśli się logujesz na forum i prawie za każdym razem ktoś pisze do Ciebie o tym "ruchaniu" to nie chce się ani pisać komentarzy ani tutaj logować.
Powinny być bany za blokowanie priva moim zdaniem. Oczywiście tylko dla kobietI to jest powód, przez który blokujemy privy. Nadal możemy do kogoś same napisać, ale nie wystawiamy się już na te dziwne wiadomości. Polecam tę opcję, nie trzeba rezygnować z wypowiadania się.
Ja tam niczego nie blokowałam, każdego z tych zboków prywatnie tak zjebałam, że chyba fama o mnie poszła w świat, zresztą też publicznie o tym kilka razy pisałam.I to jest powód, przez który blokujemy privy. Nadal możemy do kogoś same napisać, ale nie wystawiamy się już na te dziwne wiadomości. Polecam tę opcję, nie trzeba rezygnować z wypowiadania się.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Dlaczego kobiety nie chcą trójkąta z inną dziewczyną? | Seks | 13 | |
L | Dlaczego kobiety kochają tylko łobuzów | Seks | 51 | |
E | Dlaczego kobiety unikają samotnych ojców? | Poza tematem | 4 | |
S | Dlaczego starsze kobiety wolą młodszych? | Seks | 20 | |
![]() |
Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne? | Seks | 162 |