Przepraszasz bardzo, ja tu jestem uważany za debila i to nie działa. Zmień teorię.Jak chcesz ruchać to chyba musisz udawać głupszego. Taką mam teorię![]()
No tak i wyłazi szydło z wora, inteligentni do znajomości, dysput i bawienia krotochwilami pisanymi na forum, a tępaki do seksu.O nieźle, od razu podjarka? Jest tu kilku facetów którzy zwracają na siebie uwagę postami w pozytywnym znaczeniu. Jednego nawet znam osobiście.
A ja tylko chciałam pomóc. Jak chcesz ruchać to chyba musisz udawać głupszego. Taką mam teorię![]()
Nie ty nie jesteś debilem Ty jesteś psycholem. To ogromna różnica.Przepraszasz bardzo, ja tu jestem uważany za debila i to nie działa. Zmień teorię.
Jezuuu, nie mówiłam, żeby był debilem bo to przesada. Chodziło mi, żeby udawał trochę głupszegoPrzepraszasz bardzo, ja tu jestem uważany za debila i to nie działa. Zmień teorię.
Bo co? Bo mam inne doświadczenia niż Wy? xD Cieszcie się, że macie ludzie powodzenie, możecie się bzykać i być w relacjach. Nie każdy ma to szczęścieNie ty nie jesteś debilem Ty jesteś psycholem. To ogromna różnica.
znam jednego prezydenta, który tylko trochę głupszego udaje a ma sądowe potwierdzenie bycia debilem.... więc z tym "trochę udawaniem" trzeba uważać by nie przesadzić, bo granica jest mocno subiektywnaJezuuu, nie mówiłam, żeby był debilem bo to przesada. Chodziło mi, żeby udawał trochę głupszego![]()
Ooo, to ja burzę światopogląd, bo jestem w relacjach i prawie wogóle nie "rucham"Bo co? Bo mam inne doświadczenia niż Wy? xD Cieszcie się, że macie ludzie powodzenie, możecie się bzykać i być w relacjach. Nie każdy ma to szczęście![]()
Czekaj, ale ja właśnie już udaje głupszego. To coś nie idzie zgodnie z planemJak chcesz ruchać to chyba musisz udawać głupszego. Taką mam teorię![]()
Może jakby sie jakiejś zapłaciło, to by się z kimś spotkała.
Tylko ja pisałem o nie ruchaniu ,tylko wyjściu z domu na spacer.Statystycznie najwięcej ruchania dzieje się w domu, a Ty nam każesz wychodzić? Sabotażysta jeden
Ależ to jest metafora: "tak ciagnie ze trzeba przescieradlo z dupy wyciagac", hahaMówią jak jest ochote to i pies kota wyłomota. Pewnie dlatego Adam bo mimo pewnej anonimowosci ktora zapewnia im internet buduja tu tez jakies relacje i nie beda sie chwalic na lewo i prawo Ze X Piotrek jest jednak lepszy od X Pawła , a moze boja sie tego ze ten X piotrek finalnie powie ze No Gabryska i Boguśka to slabe sa w łózku, Ale Anka mowie Ci Ankaaa to tak ciagnie ze trzeba przescieradlo z dupy wyciagac. Panie pisały ze panowie tez nie chca bo mają zony, a moze boja sie ze nie podołaja zadaniu . Łozkowe sprawy nie sa takie latwe nieraz trzeba sie dowiedziec jakie ktos ma potrzeby, oczekiwania i obawy, nie zapominajac o tym ze nalezaloby wczesniej nawiazac jakas poprawna relacje.
Kolejna sprawa mozna sie nieciekawie wpierniczyc i byc jednym z wielu jak nie zdajesz sobie z tego sprawy to fajnie ale jak zaczyna do Ciebie dochodzic ze calujesz cycki kogos, komu ktos przed godzina wkladal w nie kutasa to ........... chapeau bas .
Proponuje zatem partie szachow i bede zachwycony jak mi ktos zbije konia .
Jest też taka przewrotna opcja, że kobiety tu chcą się wypowiedzieć, chcą poczytać, porównać doświadczenia czy też poszukać ciekawych pomysłów i polecajek. Porozmawiać właśnie, a nie wskakiwać wszystkim do łóżek. Jak się chce mieć seks randkę, najczęściej niskich lotów, to się idzie na datezona czy tindera i voila.Poza tym kobiety z zasady są próżne i lubią pisać o niczym dlatego tutaj przesiadują mimo że jak trafi się wolna to i tak niczym nie zainteresowana.
Natomiast niektórym mężczyznom się wydaje, że sam fakt posiadania kutasa i pojawienie się na forum spowoduje opadnięcie majtek.Na pytanie autora tematu. Bo tutaj jest garstka kobiet które albo mają facetów, albo są takie dziwne że nie istnieją realnie a jedynie wirtualnie. Albo nawet jak kobiecy Nick to i jak ma kutasa.
Poza tym kobiety z zasady są próżne i lubią pisać o niczym dlatego tutaj przesiadują mimo że jak trafi się wolna to i tak niczym nie zainteresowana.