• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego kobiety kochają tylko łobuzów

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Dlaczego wielu Polskich mężczyzn (nie wszyscy) uważa że jak kobieta podchodzi do tematu seksu tak samo jak oni to coś z nią nie tak? Już wiele razy spotkałam się z stwierdzeniami że jak kobieta potrafi uprawiać mechaniczny seks to jest z rodziny dysfunkcyjnej, nie nadaje się do związku lub coś z nią nie tak. Powszechna w Polskim społeczeństwie opinia i wybiórcza moralność wielu mężczyzn. Polecam wejść na redpillowskie kanały na Youtube lub jakiekolwiek kanały na Youtube związane z tą tematyką. Masa, masa takich komentarzy. To nie tylko komentarze, to rzeczywistość Polska.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Zaczyna nam się tu robić jakaś wojna pułci. A nie o to chodzi.
Niektore kobiety lubią bedboy, niektóre synków do opieki, niektóre jeszcze inny typ...
A mężczyźni czasami wolą wyzwolone sexbomby, a niekiedy słodkie, niwinne kobiety.
I nie ma co o to mieć do siebie pretensji 😉
Mężczyźni często wolą seksbomby do zabawy, nie do stałej relacji. Słodkie, niewinne do małżeństwa i założenia rodziny. To jest syndrom madonny i ladacznicy. Z kolei kobiety lubią się wyszumieć za mlodu a później szukają cichego i spokojnego mężczyznę do stałej relacji. Nazywa się to syndrom rycerza i rozpustnika.

Kobieta

Amelia.sie.nazywam

Cichy Podglądacz
Mężczyźni często wolą seksbomby do zabawy, nie do stałej relacji. Słodkie, niewinne do małżeństwa i założenia rodziny. To jest syndrom madonny i ladacznicy. Z kolei kobiety lubią się wyszumieć za mlodu a później szukają cichego i spokojnego mężczyznę do stałej relacji. Nazywa się to syndrom rycerza i rozpustnika.
Ładnie ujęte. Jestem zdania, że każdy wiek ma swoje prawa. Dorastamy, zmieniamy się, zmieniają się nasze potrzeby i priorytety. Każdy z nasz jest inny, ma inne wzorce i potrzeby, różnorodność. To jest piękne.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ładnie ujęte. Jestem zdania, że każdy wiek ma swoje prawa. Dorastamy, zmieniamy się, zmieniają się nasze potrzeby i priorytety. Każdy z nasz jest inny, ma inne wzorce i potrzeby, różnorodność. To jest piękne.
Wiesz, to jest poprostu hipokryzja zarówno jednej jak i drugiej płci. Nie wiem czy to takie ładne ale co do reszty zgadzam się z Tobą 😁

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel

Takie myślenie reprezentuje wiele Polskich facetów. Tysięczny raz się z tym spotykam. Odrażające, podwójne standardy. A później kwik że Polki nie szanują Polaków. Jest skutek, jest przyczyna. Jak najdalej od takich facetów. A wy kobiety uważajcie z kim idziecie do łóżka bo dla nich nie ma czegoś takiego że to wy zaliczacie. To wy jesteście zaliczane i mimo tego że są dla was "mili" później się z was nabijają. Uważajcie. Wielu facetów tego typu to zwykłe śmiecie. Nic więcej.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Ja osobiście uważam, że to aplikację randkowe zepsuły ludzi tam rządzi algorytm a nie prawdziwe życie swojego przyszłego partnera czy partnerkę można poznać dosłownie wszędzie czy to w pracy w kościele w supermarkecie.
A po drugie nie od dziś uważam,że to kobiety rządzą światem a nie to jak się nam mężczyznom wydaję, że to my.

Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Ja osobiście jestem typem wrażliwca. Wrażliwy na ludzką krzywdę. Ale potrafię być stanowczy i pewny siebie. Ale w zamian potrzebuje dużo akceptacji i wsparcia od drugiej strony. Ogólnie zawsze lubiłem przebywać w towarzystwie kobiet a kobiety lubiły moje towarzystwo.

Mężczyzna

Dyskretny masażysta

Nowicjusz
Ja osobiście uważam, że to aplikację randkowe zepsuły ludzi tam rządzi algorytm a nie prawdziwe życie swojego przyszłego partnera czy partnerkę można poznać dosłownie wszędzie czy to w pracy w kościele w supermarkecie.
Dokładnie. Tylko powiedz o tym głośno to wielu zarzuci ci pogwałcenie wolności. Jeśli chcesz sprawdzić kogo najbardziej zepsuły aplikacje, posłuchaj czyjej krytyki ofiarą padniesz.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
... w Białorusi i w Ukrainie.
Niepodważalna pewność siebie, charakter, to facet przy którym nie wiesz co się wydarzy za chwilę. Tacy są według mnie obecnie(w większości) imigranci z Afryki.
W Warszawie imigranci z Afryki wydają się być pokorni nawet w porównaniu do Polaków. Na tle imigrantów ze wschodu (z Białorusi, Ukrainy, Gruzji, Tadżykistanu) imigranci z Afryki nie wydają się być badboyami.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Amelia.sie.nazywam

Cichy Podglądacz
Niestety, zgadzam się. Aplikacje randkowe, ale i media społecznościowe zamiast zbliżyć ludzi to ich uwięziły. Algorytmy, wyidealizowane ciała i osobowości, sex na wyciągnięcie ręki, a prawdziwych, trwałych relacji coraz mniej.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Niestety, zgadzam się. Aplikacje randkowe, ale i media społecznościowe zamiast zbliżyć ludzi to ich uwięziły. Algorytmy, wyidealizowane ciała i osobowości, sex na wyciągnięcie ręki, a prawdziwych, trwałych relacji coraz mniej.
No cóż, nie należy oczekiwać, że będzie wielu chętnych na stałe związki w obecnych czasach, gdy kobiety chcą mieć i mają wielu partnerów seksualnych. Niemniej śmiało można poszukać kandydata na kukolda tu, na sexforum. Chętnych nie brakuje. 😁

Kobieta

Amelia.sie.nazywam

Cichy Podglądacz
No cóż, nie należy oczekiwać, że będzie wielu chętnych na stałe związki w obecnych czasach, gdy kobiety chcą mieć i mają wielu partnerów seksualnych. Niemniej śmiało można poszukać kandydata na kukolda tu, na sexforum. Chętnych nie brakuje. 😁
A to tylko kobiety mają wielu partnerów seksualnych? Mężczyźni od zawsze słyną z poligamii, jednej partnerki seksualnej i to oczywiście wyłącznie po ślubie 🤣😅