• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego faceci chodzą do agencji towarzyskich

Gumis_Doradca

Cichy Podglądacz
Wczoraj usłyszałem pytanie od mojej ukochanej .... ,,Dlaczego faceci chodza do agencji towarzyskich " a za tym pojawiło sie pytanie o zdrade w zwiazku.... i szczerze domyslam sie powodow takiego działania! ale chciał bym znac wasze opinie dlaczego ktos w zdrowym , normalnym zwiazku posowa sie do zdrady i oszustwa ( statystycznie 8 na 10 facetow ,7 kobiet na 10) !! Prosze o wasze zdanie , ewentualnie doswiadczenia w tej drazliwej i bolesnej materii:) Pozdro 4 @ll

gonia

Erotoman
znowu cos o zdradzie... zaraz zaczne blokowac no :)

faceci chodza do agencji zciekawosci bo chca maja ochote i nie maja innej mozliwosci zaspokojenia samego siebie reka im juz nie wystarcza :p

Gumis_Doradca

Cichy Podglądacz
Ale mnie nie chodzi o takich samotnych facetow, tylko takich w zwiazkach powaznych lub mniej........ A i o kobietach takze nie mozna zapomniec patrzcie np. na posta kkk :p

gonia

Erotoman
facet szuka czegos nowego innego i wcale nie musi to znaczyc ze jego kobieta mu nie wystarcza :)
tez mnie to kiedys zastanawiało dlatego podpytałam kolegow mojego chłpaka ktorzy maja koło 30 lat i niektorzy bywali w agencji :)

kkk

Cichy Podglądacz
To zależy od osoby, to samo przychodzi.Na prawdę nie jest to zależne od tego czy się kogoś kocha czy nie.Ty Gumiś jesteś osobą z innym przekonaniami i przede wszystkim z innym światopoglądem.Nie ma co się oburzać, bo świat nie jest taki różowy.Dasz sobie rękę uciąć z Twojego partnera.Ja nigdy tego bym nie zrobiła, choć powtarzam, że nie mam najmniejszego powodu do podejrzeń.Mąż też mnie nie wypytuje i nie sprawdza.Zarówno mężczyźni jak i kobiety mają potrzeby seksualne, ale kobiety się z tym kryją, bo nazywa się je dziwkam, a mężczyzna...no cóż...jemu to wolno..a dlaczego kobiecie nie!

Gumis_Doradca

Cichy Podglądacz
do goni i kkk przepraszam za moje wczesniejsze uwagi :) Widze ze naprawde madre z was babeczki :) a jesli chodzi o wiek to fakt mam niewiele latek , ale coz nie zmieniajcie mych przekonan prosze to takie cudowne uczucie :) thank you very much :) pozdro 4Y

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja nie rozumiem osób w ogóle zdradzających.. Mam swoje poczucie honoru i nawet gdybym starsznie chciała zdradzić (to już by byla zdrada 'psychiczna' to nie zdradziłabym, bo bym nie mogła później z samą sobą żyć.

Chociaż z drugiej strony.. Jest sobie facet, ma żonę, dzieci, pracuje przychodzi do domu, żona zrobi mu obiad, obejrzy Dziennik, pomoże córce w zadaniach domowych... A żona przemęczona juz nie ma ochoty na seks. Taki facet nie ma 16 lat- nie starcza mu własna ręka, to idzie do agencji, posmakować czegoś nowego i jednocześnie zaspokoić się.. Hmm.. A potem wraca do domu, jak gdyby nigdy nic i dalej żyje swoim szarym życiem. Gdybym była jego żoną, to bym mu wybaczyła, a wy?

komornik2

Seks Praktykant
A jak to wyglada kiedy jest na odwrot tzn... kobieta zapracowana wraca dodomu maz nie ma pracy wiec robi jej obiad, i nie ma ochoty na sex :p
o kobieta raczej nie pjdzie do agencji

ewelasto

Cichy Podglądacz
Seks z dziwką

Waszym zdaniem czemu mężczyźni korzystają z usług prostytutek. Może któryś z mężczyzn przedstawi swoje doświadczenia w tym temacie?

Diablica

Nowicjusz
przepraszam ale będę pierwsza ;) ano dla tego że kobiety myślą że jak już są z mężczyzną to to wystarczy-mylą się ! po drugie nie robią i nie spełniają oczekiwań mężczyzn w łóżku(nie mówię że wszystkich),nie lubią sexu oralnego itp...duuuużo gadają...i czasem o siebie nie dbają i tyle ;) to teraz Panowie.pozdrawiam.

Sexysmoke19

Cichy Podglądacz
Dwa slowa, prosto i szybko. Nie trzeba czekac ani zaczynac gry wstepnej. Ceny nie sa tak duze (100zl-300zl) a wcale nie trzeba trafiac na typowy "protytutki". W internecie jest duzo prywatnych ogloszeniem za calkiem przyzwoita cene. Wiele oferuje mozliwosc nie limitowana ilosc wystryskow, co idzie na reke mniej obytym facetom. Z wlasnego doswiadczenia, za 150zl mozna przezyc naprawde ciekawa godzine, wliczajac w to pieszczoty, seks oralny, klasyczny a nawet wspolny prysznic. Wszystko to odbywa sie w milej amtosferze, imitujac prawdziwy zwiazek lecz bez zadnych zobowiazan.

elwirka3434

Cichy Podglądacz
Mowicie ze faceci korzystają z uslug prostytutek bo nie maja takich atrakcji z partnerka. To powiem wam ze w naszym związku jest sex analny ,oralny wspólne kąpiele uzywamy gadżetów ,kochamy się nawet kilka razy w ciągu dnia, a jesteśmy 17 lat po ślubie i mamy dwoje dzieci. Czego moze jeszcze chciec facet? Wydawało mi się ze jest super,a jednak pomyliłam się . Znalazłam smsy w telefonie męża ,pisze z jakas kobieta i treści świadczą o tym ze jest to jego kochanka. Może mi to ktoś wyjasni

Diablica

Nowicjusz
Kochani jesteśmy istotami stadnymi !!!!! dywagacje na temat ja nie i ja też nie nie ma sensu do puki nie staniecie oko w oko z daną sytuacją,wtedy rozum pójdzie w odstawkę a emocje i pożądanie wezmą górę i co wtedy??? będzie Wam głupio przed samym sobą......

Diablica

Nowicjusz
witaj elwirka3434 ;) myślę że Twój mąż może funkcjonuje jak inni tzn.że ma wszystko a może już nie chce? może czuje nadmiar tego wzorca? może z tamta kobietą rozmawia,może nie uprawia sexu?wiem że to brzmi absurdalnie ale to jest tak że szukamy zawsze odwrotności,mamy a nie chcemy,chcemy bo nie mamy ;) pozdrawiam

Itibenek87

Cichy Podglądacz
No, a mnie kobieta z którą byłem 3 lata rzuciła przez to że uwielbiałem oral bo costam ze ona nie lubi albo ze nie chce w niej byc nosz k....!!!!ja dbam o siebie i szukam tej co Wie czego chce, a jakoś przychodzą głupie. Nie płace za seks...ale 80 zł chyba poswiece za 1h z Panią, której sprawie przyjemność!!!!

Diablica

Nowicjusz
bo głupszych jest coraz więcej i to jest smutne...szukaj takiej co lubi sex oralny,pytaj na wstępie bo inaczej wejdzie znów rozczarowanie a po co ?
ja sobie nie wyobrażam sexu bez oralu,ja po prostu uwielbiam TO robić mężczyźnie! kto szuka znajdzie ;)

analnybanita

Cichy Podglądacz
Ja osobiście pierwszy raz skorzystałem z usług prostytutki po tym, jak moja dziewczyna nie zgodziła się na sex analny. Zawsze o tym marzyłem i wprost musiałem spełnić swoja fantazję. Niestety mój związek się przez to rozpadł. Do tej pory tego żałuję. Panowie nie warto! Przecież wystarczy porozmawiać ze swoją partnerką o swoich preferencjach! Teraz po każdym stosunku rozmawiamy z partnerką a nasze życie seksualne jest niesamowite!