• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

gałgan 25 cm

Cichy Podglądacz
No i tyle w temacie.
Co wy na to , dziewczyny?
Nie miałem racji? Hmmm?

Jak kolego "urabiasz" cipkę?
Widzę, że niezły szum się zrobił wokół mojego wpisu🤣 no cóż, powiem tyle, że każdy może odnieść się do tego jak tylko uważa- to normalne 😉Panowie, ale tylko nie proście mnie, żebym jeszcze opublikował zdjęcie swojego kutasa jako dowód, czy coś... 🤣 Obstawiam, że raczej wszyscy wolimy oglądać fajne cipeczki, prawda?😜 Mój sposób na dobre "urabianie", to stanowcze, konkretne, ale powolne wsunięcia do oporu, zatrzymanie się tam i kazanie dziewczynie w tym momencie starać się zaciskać swoją pipcię możliwie jak tylko może🙂

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Widzę, że niezły szum się zrobił wokół mojego wpisu🤣 no cóż, powiem tyle, że każdy może odnieść się do tego jak tylko uważa- to normalne 😉Panowie, ale tylko nie proście mnie, żebym jeszcze opublikował zdjęcie swojego kutasa jako dowód, czy coś... 🤣 Obstawiam, że raczej wszyscy wolimy oglądać fajne cipeczki, prawda?😜 Mój sposób na dobre "urabianie", to stanowcze, konkretne, ale powolne wsunięcia do oporu, zatrzymanie się tam i kazanie dziewczynie w tym momencie starać się zaciskać swoją pipcię możliwie jak tylko może🙂
I tu się mylisz, Marcin woli duże kutangi niż cipki

Mężczyzna

sigma1

Cichy Podglądacz
Jak ma dociskać jak jest etapami maksymalnie rozwierana:unsure:
Przecież nie ma w tym momencie lużnych ścianek pochwy

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Widzę, że niezły szum się zrobił wokół mojego wpisu🤣 no cóż, powiem tyle, że każdy może odnieść się do tego jak tylko uważa- to normalne 😉Panowie, ale tylko nie proście mnie, żebym jeszcze opublikował zdjęcie swojego kutasa jako dowód, czy coś... 🤣 Obstawiam, że raczej wszyscy wolimy oglądać fajne cipeczki, prawda?😜
Pełna zgoda
Mój sposób na dobre "urabianie", to stanowcze, konkretne, ale powolne wsunięcia do oporu, zatrzymanie się tam i kazanie dziewczynie w tym momencie starać się zaciskać swoją pipcię możliwie jak tylko może🙂
Rozumiem, że chodzi ci o to by się do niego "przyzwyczajała" w momencie kiedy się zatrzymujesz. To ma sens.
A ile dasz radę wsunąć maksymalnie?