• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Nie rozumiem tej analogii w tym momencie. Możesz to wyjaśnić?
Ja nigdy nie twierdziłem, że zjawiska, do których się odnoszę, dotyczą wszystkich mężczyzn czy wszystkich kobiet.
Stawiam pytania i hipotezy, czasem oparte na intuicji, a czasem na własnych doświadczeniach i obserwacjach.
Widzę podobieństwa w uzasadnieniu twoich obserwacji😁 Na każdą tezę odpowiadasz "swoją" hipotezą 😉
Rozumiem i traktuję temat z przymrużeniem oka, ale bywając kiedyś na innych forach widzę dużo podobieństw.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Większy, bardziej żylasty czy grubszy bardziej wpływa na podświadomość kobiet. Zwiększa też pewność siebie w seksie, a tego kobiety oczekują ;p
Odpowiedź nasuwa się sama czy kobieta chciałaby poczuć w sobie wiotkiego cieniasa, czy być wypełniona twardym zdrowym kutasem 😁
Taki kutas wplywa takze na moja podswiadomosc 👅

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Widzę podobieństwa w uzasadnieniu twoich obserwacji😁 Na każdą tezę odpowiadasz "swoją" hipotezą 😉
A czy w ogóle da się tu stawiać jakieś tezy? I kto ma je stawiać? Na jakiej podstawie?
To, co możesz mi zarzucić to stawianie kontrowersyjnych hipotez, których usilnie bronię. Może za bardzo, ale po prostu czuję, że kontrargumenty mnie nie przekonują.
Rozumiem i traktuję temat z przymrużeniem oka, ale bywając kiedyś na innych forach widzę dużo podobieństw.
Ok. To Twoje odczucia i doświadczenia.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Faceci widzą, że oglądacie czy komentujecie ich galerie, a przecież to obcy wam mężczyźni. To wskazuje jednak na Wasze zainteresowanie tematem. Myślą sobie...."Aha...Czyli mówią, że nie chcą fotek od obcych, ale jednak oglądają i nawet podziwiają te obce. No to trzeba zrobić dobre wrażenie na dzień dobry "🤣
Komentujemy, bo w przeciwnym wypadku by się tam zrobił jakiś temat gejowski. Poza tym ja oglądając kutasy w tej galerii mam poziom emocji podobny jak w trakcie kupowania pasztetu w mięsnym.

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Kobiety i dziwkiczęta lubią wielkie kutacze bo myślą że tylko takie są w stanie sprostać ich oczekiwaniom i dobrze stymulować ich rozklapiochy do wodospadu