• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Ma duże, bo seks ma duże znaczenie w związku. Chyba większość ludzi tak twierdzi. Psychologowie też. Duży fajfus ma większy potencjał niż mały, wzbudza w kobiecie większe pożądanie, podniecenie i nadzieje na udany seks i zaspokojenie.. Wszyscy szukamy maksymalizacji szczęścia w życiu. Tak to już jest.
Dobra czasem trzeba być choć troszkę poważnym.
Trochę już wiosen przeżyłem na tym świecie, trochę z ludźmi miało się do czynienia. I powiedz mi, czy któraś z Twoich znajomych rzuciła faceta, bo miał małą pałeczkę? Albo, czy któryś facet się żalił, że przez to laska nie chce z nim być ?
Słyszałem o sytuacjach, że facet szybko dochodził, że był kłodą i nie potrafił zaspokoić kobiety i przez to z nim zerwała, ale nigdy przez to że ktoś miał za małą pałkę.

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Ma duże, bo seks ma duże znaczenie w związku. Chyba większość ludzi tak twierdzi. Psychologowie też. Duży fajfus ma większy potencjał niż mały, wzbudza w kobiecie większe pożądanie, podniecenie i nadzieje na udany seks i zaspokojenie.. Wszyscy szukamy maksymalizacji szczęścia w życiu. Tak to już jest.

Oficjalnie nie, ale nieświadomie chciałaby aby ten jej ukochany miał dużego. To nawet nie jej do końca jej chcenie. To jest wdrukowane w umysł poprzez przekazy kulturowe, język np. stwierdzenie "Facet ma jaja" oznacza że jest odważny, prawda?

To tak jak powiedzenie, że pieniądze szczęścia nie dają. No ale dobrze je mieć czy nie? 😉

Oczywiście że tak. Kobieta znajdując sobie faceta pełnego pozytywnych cech , ale z małym ptaszkiem , musi zadecydować czy chce z nim być czy nie i potem żyć z tą decyzją.
Z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować tyle, że masz jakiś kompleks wielkości, który zaburza Ci rzeczywiste postrzeganie świata. Gdyby było tak jak to przedstawiasz, to Ci wszyscy faceci z mniejszym rozmiarem musieliby pakować walizki i uciekać do obozów zamkniętych dla posiadaczy mniejszych dydoli. Ale jak widzisz tak się nie dzieje, bo nie wszystko kręci się tylko wokół fajfusa. W wielu związkach pożycie zanika jeszcze przed 50 rokiem życia, bo wiele osób już nie ma takich potrzeb jak w wieku lat 20 i nie ważne czy facet ma wtedy 12 czy 18 cm. Duży zawsze będzie budził większe emocje i ciekawość i rzeczywiście może dużo więcej zrobić (chociażby pozycji) ale nie opowiadaj bajek z mchu i paproci, że kobiety podświadomie chciałyby żeby ich facet miał dużego, bo to są tylko twoje wymysły. Zapewniam Cię jako starszy pan, że niektóre kobiety nie zwracają zupełnie uwagi na takie rzeczy, a dla innych seks może nie istnieć bo robią to tylko z obowiązku małżeńskiego.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować tyle, że masz jakiś kompleks wielkości, który zaburza Ci rzeczywiste postrzeganie świata. Gdyby było tak jak to przedstawiasz, to Ci wszyscy faceci z mniejszym rozmiarem musieliby pakować walizki i uciekać do obozów zamkniętych dla posiadaczy mniejszych dydoli. Ale jak widzisz tak się nie dzieje, bo nie wszystko kręci się tylko wokół fajfusa.
Ojejku....Sprowadziłeś to teraz do absurdu. Nikt nie musiałby I nie musi nigdzie uciekać.
W wielu związkach pożycie zanika jeszcze przed 50 rokiem życia, bo wiele osób już nie ma takich potrzeb jak w wieku lat 20 i nie ważne czy facet ma wtedy 12 czy 18 cm. Duży zawsze będzie budził większe emocje i ciekawość i rzeczywiście może dużo więcej zrobić (chociażby pozycji) ale nie opowiadaj bajek z mchu i paproci, że kobiety podświadomie chciałyby żeby ich facet miał dużego, bo to są tylko twoje wymysły.
Teraz nie rozumiem twojej logiki. Sam przyznajesz, że duży może więcej, a potem twierdzisz, że kobiety jednak takiego nie chcą.
Wybacz, ale jeśli np. widzisz, że jakieś narzędzie do wykonania pracy w domu jest lepsze, bardziej praktyczne i użytkowe niż te, które posiadasz, to nie chciałbyś go mieć?
Ok. Ty może jesteś specyficznym typem i nie chciałbyś, ale gdybyśmy nie chcieli tych lepszych, to nadal żylibyśmy w jaskinich i nie byłoby żadnego postępu cywilizacyjnego. Uważam że jako gatunek szukamy maksymalizacji przyjemności i to w każdej sferze życia. Życie jest zbyt krótkie i zbyt trudne abyśmy nie chcieli żyć na 100% mocy, dlatego jak się da, to chcemy czerpać z niego jak najwięcej.
Zapewniam Cię jako starszy pan, że niektóre kobiety nie zwracają zupełnie uwagi na takie rzeczy, a dla innych seks może nie istnieć bo robią to tylko z obowiązku małżeńskiego.
Jasne, nie zaprzeczam, tylko te są w mniejszości.
Najlepiej sięgnąć do badań. A badania mówią, że średnia długość fajfusa wynosi coś ok. 13,5-14 cm. Okazuje się, że do zabawy w ONS ( czyli wg mnie taki rodzaj aktywności seksualnej, w której chodzi tylko o seks i czerpanie z niego maksymalnej przyjemności, a zatem najbardziej miarodajny co do preferencji) średnia preferowana przez kobiety długość wynosi ok 17, czyli 3 cm więcej. To już podchodzi pod duży rozmiar. Dane z Wikipedii.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować tyle, że masz jakiś kompleks wielkości, który zaburza Ci rzeczywiste postrzeganie świata. Gdyby było tak jak to przedstawiasz, to Ci wszyscy faceci z mniejszym rozmiarem musieliby pakować walizki i uciekać do obozów zamkniętych dla posiadaczy mniejszych dydoli. Ale jak widzisz tak się nie dzieje, bo nie wszystko kręci się tylko wokół fajfusa. W wielu związkach pożycie zanika jeszcze przed 50 rokiem życia, bo wiele osób już nie ma takich potrzeb jak w wieku lat 20 i nie ważne czy facet ma wtedy 12 czy 18 cm. Duży zawsze będzie budził większe emocje i ciekawość i rzeczywiście może dużo więcej zrobić (chociażby pozycji) ale nie opowiadaj bajek z mchu i paproci, że kobiety podświadomie chciałyby żeby ich facet miał dużego, bo to są tylko twoje wymysły. Zapewniam Cię jako starszy pan, że niektóre kobiety nie zwracają zupełnie uwagi na takie rzeczy, a dla innych seks może nie istnieć bo robią to tylko z obowiązku małżeńskiego.
Zaufajmy też trochę męskiej mądrości zbiorowej.

Nagminnym i na masową skalę zjawiskiem wśród facetów jest podobno wysyłanie zdjęć swoich fajfusów kobietom.
Czy faceci naprawdę by je wysyłali gdyby wiedzieli, jaki to niby negatywny osiąga efekt? Masowo robiliby coś , co jest kontrproduktywne? Po co?
Pokaż mi faceta na tym forum, który nie wrzucił zdjęcia swojej fujarki do Galerii Ptaków.
Ja Ci pokażę- ja tego nie zrobiłem 😁😉
Kobiety nie mówią,że nie chcą dostawać takich zdjęć, tylko nie chcą od obcych...co świadczy o tym, że jednak zwracają uwagę na męskie przyrodzenia. Fakt jest faktem. To już inna historia, kim jest właściciel.
Nawet Joanna zerknęła 3 razy 😆 Pozdrowienia dla Ciebie Joasiu 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
@Marcin 43 te 3 razy weszłam w tamten wątek, żeby się przekonać czy mnie to zainteresuje no i niestety ale nie pykło. Teraz od tygodni nie wchodzę. Wolę inne wątki.
I dlaczego miałabym oszczędzać facetów? Bo co? Już wiele razy pisałam, że uwielbiam facetów. Są cudowni, bardziej interesujący niż kobiety dla mnie. To nie znaczy, że wszystkim muszę włazić w tyłek. Gdy widzę jak są koszmarnie głupi/stereotypowi/prostaccy nie kryguję się, żeby im to wytknąć.
Coś mnie natchnęło.... Czyli stąd ten pomysł na twój nick? Joanna była rycerką ( taki chyba byłby feminatyw tego słowa). To z takimi głupimj i prostackimi facetami chcesz walczyć? 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Dobra czasem trzeba być choć troszkę poważnym.
Trochę już wiosen przeżyłem na tym świecie, trochę z ludźmi miało się do czynienia. I powiedz mi, czy któraś z Twoich znajomych rzuciła faceta, bo miał małą pałeczkę? Albo, czy któryś facet się żalił, że przez to laska nie chce z nim być ?
Facet raczej nie mówi o takich rzeczach. My mamy to do siebie, że lubimy cierpieć w ciszy. Bo to niemęskie się użalać, prawda? ( Piszę to z sarkazmem).
Kobieta o tym też nie powie, bo wyszłaby na prostaczkę i zdzirę skoro zostawiłaby faceta z tego powodu.
Słyszałem o sytuacjach, że facet szybko dochodził, że był kłodą i nie potrafił zaspokoić kobiety i przez to z nim zerwała, ale nigdy przez to że ktoś miał za małą pałkę.
A czy mała pałka nie utrudnia zaspokojenia?
Nie twierdzę, że to niemożliwe. Wiem że możliwe 😝 ale jednak dążymy do maksymalizacji przyjemności.
Ok. Akceptujemy i może nauczyliśmy się nawet kochać słabości fizyczne naszych partnerów... ale.... mniej lub bardziej świadomie myślimy sobie, że fajnie byłoby gdyby jednak ich nie miał/ nie miała. Bo kurde czemu nie? Co w tym złego? Czy nie chcemy dla siebie i dla tej osoby jak najlepiej?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Wiesz, większość tych, którzy to robią bez pytania, robią to w pierwszej wiadomości, więc nie nazwałabym tego korespondencją, skoro nie odpowiadam 😅
Kurcze...ok...Dobrze wiesz o co mi chodzi.
Na 10 którzy nawiązują z Tobą kontakt lub próbują z Tobą go nawiązać, to ilu wysyła?

A drugie pytanie...Równie istotne.....Czy Tobie zdarzyło się prosić faceta o taką fotkę? 😉😁

A teraz możesz się domyślić do czego zmierzam 😁😉

Kobieta

małami09

Podrywacz
Kurcze...ok...Dobrze wiesz o co mi chodzi.
Na 10 którzy nawiązują z Tobą kontakt lub próbują z Tobą go nawiązać, to ilu wysyła?
Mniej więcej 8/10.
A drugie pytanie...Równie istotne.....Czy Tobie zdarzyło się prosić faceta o taką fotkę? 😉😁

A teraz możesz się domyślić do czego zmierzam 😁😉
Nie, nie zdarzyło się. Tak dobieram osoby do rozmowy, żeby wiedziały kiedy ewentualnie wysłać. ;)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mniej więcej 8/10.

Nie, nie zdarzyło się. Tak dobieram osoby do rozmowy, żeby wiedziały kiedy ewentualnie wysłać. ;)
Czy ktoś wysyła Ci fotki fallusa przed spotkaniem na seks? Być może nie lubisz niespodzianek i rozczarowań. Czy nie chcesz sama sprawdzić wielkości już na spotkaniu?

Kobieta

małami09

Podrywacz
Czyli jednak ktoś wysyła Ci fotki fallusa przed spotkaniem na seks?
Nie lubisz niespodzianek i rozczarowań.
Ja nie widzę problemów żeby tej fotki nie dostać, nie ja o nie proszę i ich nie wymagam. Mniej więcej te 8/10 wysyła fotki w pierwszej wiadomości, 1/10 wysyła fotki wtedy gdy nie odpisuję dłużej niż 2h. Ci panowie od razu idą do kosza, bo taka fotka, jakby nie była dobrze zrobiona, sama w sobie nic nie daje, a tym bardziej mają minusa, że mi narzucają jej obejrzenie. Zaraz ktoś się czepi - obejrzenie w tym sensie, że przecież nie zawsze otwierając wiadomość wiesz, czego się tam spodziewać.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Zaraz ktoś się czepi - obejrzenie w tym sensie, że przecież nie zawsze otwierając wiadomość wiesz, czego się tam spodziewać.
A najczęściej właśnie nie wiesz.
Dostałam kiedyś tu wiadomość z wklejonymi 12 zdjęciami z podglądem. Nic nie zapowiadało tych nieprzyjemności. W tym samym mailu rozmówca zapytał czy ocenię jego kutasa. Problem w tym, że nawet nie dał mi się do tego ustosunkować, od razu uznał, że sobie go pooglądam.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Piszą źle, nie piszą źle.
Odzywają się źle, nie odzywają się też źle.
Chcą pokazać siebie i to co według nich najcenniejsze źle, nie chcą pokazać się z najlepszej strony też źle.
I weź tu spraw, żeby kobieta była zadowolona 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja nie widzę problemów żeby tej fotki nie dostać, nie ja o nie proszę i ich nie wymagam. Mniej więcej te 8/10 wysyła fotki w pierwszej wiadomości, 1/10 wysyła fotki wtedy gdy nie odpisuję dłużej niż 2h.
Haha...No to nieźle. Ja pierdyle.... Rany...Brzmi jak jakieś wołanie o atencję.
" Mamusiu, mamusiu popatrz na mojego siusiaczka. Coś się z nim stało!" 🤣🤣
Siusiaki dzieci pokazują sobie w przedszkolu. Brzmi to zatem tak jakby dochodziło do jakiejś masowej regresji psychicznej u facetów. Zwykle jest ona wynikiem stresu czy leku. O co tu chodzi?
Ci panowie od razu idą do kosza, bo taka fotka, jakby nie była dobrze zrobiona, sama w sobie nic nie daje, a tym bardziej mają minusa, że mi narzucają jej obejrzenie. Zaraz ktoś się czepi - obejrzenie w tym sensie, że przecież nie zawsze otwierając wiadomość wiesz, czego się tam spodziewać.
Ok. Rozumiem. Masz rację.

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Jak ktoś w pierwszej wiadomości wysyła zdjęcia swojego pindola, to nasuwa mi się od razu pytanie: Co siedzi w tej głowie? Bo mózgiem trudno to nazwać🙈