• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Ma duże, bo seks ma duże znaczenie w związku. Chyba większość ludzi tak twierdzi. Psychologowie też. Duży fajfus ma większy potencjał niż mały, wzbudza w kobiecie większe pożądanie, podniecenie i nadzieje na udany seks i zaspokojenie.. Wszyscy szukamy maksymalizacji szczęścia w życiu. Tak to już jest.
Dobra czasem trzeba być choć troszkę poważnym.
Trochę już wiosen przeżyłem na tym świecie, trochę z ludźmi miało się do czynienia. I powiedz mi, czy któraś z Twoich znajomych rzuciła faceta, bo miał małą pałeczkę? Albo, czy któryś facet się żalił, że przez to laska nie chce z nim być ?
Słyszałem o sytuacjach, że facet szybko dochodził, że był kłodą i nie potrafił zaspokoić kobiety i przez to z nim zerwała, ale nigdy przez to że ktoś miał za małą pałkę.

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Ma duże, bo seks ma duże znaczenie w związku. Chyba większość ludzi tak twierdzi. Psychologowie też. Duży fajfus ma większy potencjał niż mały, wzbudza w kobiecie większe pożądanie, podniecenie i nadzieje na udany seks i zaspokojenie.. Wszyscy szukamy maksymalizacji szczęścia w życiu. Tak to już jest.

Oficjalnie nie, ale nieświadomie chciałaby aby ten jej ukochany miał dużego. To nawet nie jej do końca jej chcenie. To jest wdrukowane w umysł poprzez przekazy kulturowe, język np. stwierdzenie "Facet ma jaja" oznacza że jest odważny, prawda?

To tak jak powiedzenie, że pieniądze szczęścia nie dają. No ale dobrze je mieć czy nie? 😉

Oczywiście że tak. Kobieta znajdując sobie faceta pełnego pozytywnych cech , ale z małym ptaszkiem , musi zadecydować czy chce z nim być czy nie i potem żyć z tą decyzją.
Z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować tyle, że masz jakiś kompleks wielkości, który zaburza Ci rzeczywiste postrzeganie świata. Gdyby było tak jak to przedstawiasz, to Ci wszyscy faceci z mniejszym rozmiarem musieliby pakować walizki i uciekać do obozów zamkniętych dla posiadaczy mniejszych dydoli. Ale jak widzisz tak się nie dzieje, bo nie wszystko kręci się tylko wokół fajfusa. W wielu związkach pożycie zanika jeszcze przed 50 rokiem życia, bo wiele osób już nie ma takich potrzeb jak w wieku lat 20 i nie ważne czy facet ma wtedy 12 czy 18 cm. Duży zawsze będzie budził większe emocje i ciekawość i rzeczywiście może dużo więcej zrobić (chociażby pozycji) ale nie opowiadaj bajek z mchu i paproci, że kobiety podświadomie chciałyby żeby ich facet miał dużego, bo to są tylko twoje wymysły. Zapewniam Cię jako starszy pan, że niektóre kobiety nie zwracają zupełnie uwagi na takie rzeczy, a dla innych seks może nie istnieć bo robią to tylko z obowiązku małżeńskiego.