• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie uwzięła się, nie uwzięła się - tylko stara się trochę "wyprostować" Twe myślenie, faktycznie, DATEZONE to portal specyficzny, konkretny w swoich celach - i szukanie tam partnerki - ale nie jeno seksualnej ale PARTNERKi w szerokim i pełnym tego słowa znaczeniu - jest albo głupie, albo naiwne... :)
Jeśli przyjmiemy, że kobiety do przelotnego seksu szukają facetów z dużymi fajkami, to dlaczego zakładać, że nie chcą takich do dłuższego związku?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Jeśli przyjmiemy, że kobiety do przelotnego seksu szukają facetów z dużymi fajkami, to dlaczego zakładać, że nie chcą takich do dłuższego związku?
Oczywiście. Może się okazać, że facet z wielką, legendarną kiełbachą czy pani z genialnymi cyckami, godnymi co najmniej kilku sonetów je sławiących - okażą się świetnymi, super inteligentnymi, empatycznymi, czułymi, wrażliwymi ludźmi.
Ale to już jest na dalszym planie takiej znajomości zawartej na DZ.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Haha, no oczywiście, wielkość dzyndzelka to sedno człowieka płci męskiej. Niektórzy jakby mogli to przeszczepili by sobie fiuty na czoło i rządzili światem. A dla tych z małymi (co tam, że mogą być inteligentni, szarmanccy, być zaradni, zajebiści w seksie - bo oprócz organu wiedzą jak wykorzystać w seksie całe swoje ciało) - wobec tych, którzy po przeszczepie penisa na czoło, okażą się małopenisiaści, dla nich obozy zamknięte 🤣
Nawet na tym forum , bystre kobiety typu Zalotka, Nieśmiała czy nawet Magia wchodzą do Galerii Fajfusów, oglądają oraz komentują. Wchodziłyby tam gdyby ich to nie interesowało? O czym to wg Ciebie świadczy?
A ty wchodziłaś tam kiedyś? Tylko szczerze.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Oczywiście. Może się okazać, że facet z wielką, legendarną kiełbachą czy pani z genialnymi cyckami, godnymi co najmniej kilku sonetów je sławiących - okażą się świetnymi, super inteligentnymi, empatycznymi, czułymi, wrażliwymi ludźmi.
Ale to już jest na dalszym planie takiej znajomości zawartej na DZ.
Chodzi mi o to że duży fajfus lub duże cycki są miłym dodatkiem do reszty produktu, prawda? 😁😉
Śmiem twierdzić, że większość kobiet ( bo nie chcę generalizować) ma cichą nadzieję, że w dodatku do fajnego faceta ujży wieczorem podczas intymnego zbliżenia ten miły prezencik.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Chodzi mi o to że duży fajfus lub duże cycki są miłym dodatkiem do reszty produktu, prawda? 😁😉
Śmiem twierdzić, że większość kobiet ( bo nie chcę generalizować) ma cichą nadzieję, że w dodatku do fajnego faceta ujży wieczorem podczas intymnego zbliżenia ten miły prezencik.
Dużym cyckom mówię zdecydowane TAK 😄

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
Ja nie lubię za wielkich tsysi najlepsze moim zdaniem średnie. Tak samo z tyłkiem nie lubie jak jakaś ma jak czarnoskóra kobieta wielkie dupsko.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Taka wisienka na torcie? Ale tort bez wisienki też będzie zjadliwy i smaczny, zupełnie tak samo jak ten bez wzmiankowanej wisienki :D

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja nie lubię za wielkich tsysi najlepsze moim zdaniem średnie. Tak samo z tyłkiem nie lubie jak jakaś ma jak czarnoskóra kobieta wielkie dupsko.
Wszystko musi być w miarę proporcjonalne, wg mnie. Duże rozmiary powinny być naturalne, krągłe i "zbite", a nie rozlewające się, że tak powiem 😁

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Nawet na tym forum , bystre kobiety typu Zalotka, Nieśmiała czy nawet Magia wchodzą do Galerii Fajfusów, oglądają oraz komentują. Wchodziłyby tam gdyby ich to nie interesowało? O czym to wg Ciebie świadczy?
A ty wchodziłaś tam kiedyś? Tylko szczerze.
A to musisz ich już zapytać. A ja weszłam chyba ze trzy razy i nie kręci mnie to zupełnie, ot nieseksowne penisy, bo nieznajome. A i @EdmundDantes mnie jedynie ujął, bo zrobił sobie zdjęcie na tle książek 😎

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
A to musisz ich już zapytać. A ja weszłam chyba ze trzy razy i nie kręci mnie to zupełnie, ot nieseksowne penisy, bo nieznajome. A i @EdmundDantes mnie jedynie ujął, bo zrobił sobie zdjęcie na tle książek 😎
Hahaha... Gdyby Cię to nie kręciło, to byś w ogóle tam nie weszła. No dobrze...Może raz...A nie trzy 🤣🤣🤣
Widzisz...I tak was łapiemy na tych waszych " Fajfusy nas nie interesują" 🤣

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Oczywiście, Ty wiesz najlepiej co mnie kręci 🤡
Jedna rzecz to to, co się deklaruje oficjalnie werbalnie, a druga to to, co się rzeczywiście robi czy gdzie się patrzy 😉
Myślę, że racjonalnie możecie sobie jako kobiety mówić, że fajfusy was nie interesują, bo liczą się inne rzeczy , jednak na poziomie pierwotnych, często nieświadomych emocji duża faja was kręci bo to od zawsze był atrybut męskości.
Mózg gadzi ma każda kobieta, jak i każdy facet.
Moze jest to przykład takiego konfliktu wewnętrznego z poziomu "kultura vs natura".