To chyba tak jak z cycuszkami, jedni lubia wieksze drudzy lubia mniejsze, jednym laskom pasują bardziej mniejsze innym wieksze, a gadanie o osobistych preferencjach prowadzi do nikąd21 zakładek, a prawda jest oczywista, jedne lubią takie, inne takie, nie wiem jak to się ma do tych 3cm, ale jak facet nie jest pokrzywdzony przez los to będzie dobrze.
Ja pierdyle...kolejna obrażona?Można by tak wydzielić temat osobny dla tego Pana powyżej? Świetnie sobie radzi sam, a zabiera trochę komfort odpowiadania na pytania postawione w wątku![]()
Nie jestem obrażona, ale nie lubię ostrych konfrontacji jak Panie wymienione wyżej, a czasem chciałabym się gdzieś wypowiedzieć i nie narażać na atak.Ja pierdyle...kolejna obrażona?
Kobietki Kochane....Apel....
Więcej luzu i dystansu do siebie
Kocham Was wszystkie naraz i z osobna![]()
W apelu brak znamion czynnego żalu, "no way"Ja pierdyle...kolejna obrażona?
Marcin 43 przecież nie atakuje. Prowadzi bardzo wnikliwą dyskusję, analizując niemal każde zdanie napisane przez interlokutorów. Nie jest to łatwe w czytaniu, ale nie widzę ataków z jego strony.Nie jestem obrażona, ale nie lubię ostrych konfrontacji jak Panie wymienione wyżej, a czasem chciałabym się gdzieś wypowiedzieć i nie narażać na atak.
Mnie to się kojarzy z "agresywną" metodą przesłuchańMarcin 43 przecież nie atakuje. Prowadzi bardzo wnikliwą dyskusję, analizując niemal każde zdanie napisane przez interlokutorów. Nie jest to łatwe w czytaniu, ale nie widzę ataków z jego strony.
I to się powinno uszanowaćNie jestem obrażona, ale nie lubię ostrych konfrontacji jak Panie wymienione wyżej, a czasem chciałabym się gdzieś wypowiedzieć i nie narażać na atak.
Macie na tyle zaczepne te swoje posty, że czasami ciężko nie odpisaćMarcin 43 przecież nie atakuje. Prowadzi bardzo wnikliwą dyskusję, analizując niemal każde zdanie napisane przez interlokutorów. Nie jest to łatwe w czytaniu, ale nie widzę ataków z jego strony.
Jego wypowiedzi spotykają się z ripostą, przeto wynoszę, że panie chcą z nim dyskutować na temat wyższości prawdziwych mężczyzn z przeciwnikami i osobnikami z krótkimi fiutkami.
No tak trochęMnie to się kojarzy z "agresywną" metodą przesłuchań![]()
Za "kobietki kochane" i "dziewczęta" zawsze jestem w stanie urażeniaJa pierdyle...kolejna obrażona?
Kobietki to chyba "red flag" u dziewczynZa "kobietki kochane" i "dziewczęta" zawsze jestem w stanie urażenia![]()
Jeśli byłby dociekliwy, to:Ponieważ temat zamieszczony jest w dziale "Sprawy kobiet", to chyba one powinny rozmawiać na temat wyższości prawdziwych mężczyzn nad pozostałymi. Marcin 43 jest dociekliwy, ale jakby panie nie chciały z nim dyskutować na ww. temat, to przecież by mu nie odpisywały.
Ludzie "specjalizują się" w historycznych ciekawostkach, w niewyjaśnionych tajemnicach, ufonautyce, historii Atalntydy, odnajdują przy tym informacje z pozoru luźno powiązane z tymi tematami, które rzucają nowe światło na sprawę. Marcin 43 wyspecjalizował się w temacie wyższości mężczyzn z długimi siusiakami nad innymi.
Czyli masz na myśli, że jak ktoś deklaruje długość przed umawianiem się na seks, to kobieta później tego nie sprawdza własnym pomiarem?Choć grupa tutaj jest niereprezentatywna plus niedowierzam w szczere deklaracje mężczyzn, więc pewno by wyszło, że kobiety wręcz małe lubią.
Gdzie Ty to w tym zdaniu wyczytałeś?Czyli masz na myśli, że jak ktoś deklaruje długość przed umawianiem się na seks, to kobieta później tego nie sprawdza własnym pomiarem?
"szczere deklaracje mężczyzn"Gdzie Ty to w tym zdaniu wyczytałeś?
No jest, skoro chciałbyś wiedzieć, czy preferują duże. Musisz wiedzieć czym jest duży."szczere deklaracje mężczyzn"
Skoro ankieta nt. długości członka byłaby dla kobiet, to albo opierałyby się one na deklaracjach albo na własnych pomiarach.
Przeprowadzania ankiety dla mężczyzn nie jest celowe, imho.
"szczere deklaracje mężczyzn"
Skoro ankieta nt. długości członka byłaby dla kobiet, to albo opierałyby się one na deklaracjach albo na własnych pomiarach.
Przeprowadzania ankiety dla mężczyzn nie jest celowe, imho.
Brak szacunku, takKobietki to chyba "red flag" u dziewczyn![]()
Prostuję: Niecelowe jest przeprowadzanie ankiety wśród mężczyzn.No jest, skoro chciałbyś wiedzieć, czy preferują duże. Musisz wiedzieć czym jest duży.