• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
3eba568280_no_i_.jpg

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
21 zakładek, a prawda jest oczywista, jedne lubią takie, inne takie, nie wiem jak to się ma do tych 3cm, ale jak facet nie jest pokrzywdzony przez los to będzie dobrze.
To chyba tak jak z cycuszkami, jedni lubia wieksze drudzy lubia mniejsze, jednym laskom pasują bardziej mniejsze innym wieksze, a gadanie o osobistych preferencjach prowadzi do nikąd

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Można by tak wydzielić temat osobny dla tego Pana powyżej? Świetnie sobie radzi sam, a zabiera trochę komfort odpowiadania na pytania postawione w wątku ;)
Ja pierdyle...kolejna obrażona? 😁

Kobietki Kochane....Apel....
Więcej luzu i dystansu do siebie 😁😉
Kocham Was wszystkie naraz i z osobna 😉

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Ja pierdyle...kolejna obrażona? 😁

Kobietki Kochane....Apel....
Więcej luzu i dystansu do siebie 😁😉
Kocham Was wszystkie naraz i z osobna 😉
Nie jestem obrażona, ale nie lubię ostrych konfrontacji jak Panie wymienione wyżej, a czasem chciałabym się gdzieś wypowiedzieć i nie narażać na atak.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie jestem obrażona, ale nie lubię ostrych konfrontacji jak Panie wymienione wyżej, a czasem chciałabym się gdzieś wypowiedzieć i nie narażać na atak.
Marcin 43 przecież nie atakuje. Prowadzi bardzo wnikliwą dyskusję, analizując niemal każde zdanie napisane przez interlokutorów. Nie jest to łatwe w czytaniu, ale nie widzę ataków z jego strony.
Jego wypowiedzi spotykają się z ripostą, przeto wynoszę, że panie chcą z nim dyskutować na temat wyższości prawdziwych mężczyzn z przeciwnikami i osobnikami z krótkimi fiutkami.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
I to się powinno uszanować 👌
Marcin 43 przecież nie atakuje. Prowadzi bardzo wnikliwą dyskusję, analizując niemal każde zdanie napisane przez interlokutorów. Nie jest to łatwe w czytaniu, ale nie widzę ataków z jego strony.
Jego wypowiedzi spotykają się z ripostą, przeto wynoszę, że panie chcą z nim dyskutować na temat wyższości prawdziwych mężczyzn z przeciwnikami i osobnikami z krótkimi fiutkami.
Macie na tyle zaczepne te swoje posty, że czasami ciężko nie odpisać 😑
Szczerze mówiąc przestałem dlatego się udzielać, bo zrobiło się to męczące, niewiele wnosi, bo w sumie każdy już sobie opinie wyrobił, a dla niektórych po prostu nie ma ratunku 🤷

Mnie to się kojarzy z "agresywną" metodą przesłuchań:ROFLMAO:
No tak trochę 😂

I której części
"Amen"
Nie zrozumieliście?!
Znajdziecie jakiś inny temat xD

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ponieważ temat zamieszczony jest w dziale "Sprawy kobiet", to chyba one powinny rozmawiać na temat wyższości prawdziwych mężczyzn nad pozostałymi. Marcin 43 jest dociekliwy, ale jakby panie nie chciały z nim dyskutować na ww. temat, to przecież by mu nie odpisywały.
Ludzie "specjalizują się" w historycznych ciekawostkach, w niewyjaśnionych tajemnicach, ufonautyce, historii Atalntydy, odnajdują przy tym informacje z pozoru luźno powiązane z tymi tematami, które rzucają nowe światło na sprawę. Marcin 43 wyspecjalizował się w temacie wyższości mężczyzn z długimi siusiakami nad innymi.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Ponieważ temat zamieszczony jest w dziale "Sprawy kobiet", to chyba one powinny rozmawiać na temat wyższości prawdziwych mężczyzn nad pozostałymi. Marcin 43 jest dociekliwy, ale jakby panie nie chciały z nim dyskutować na ww. temat, to przecież by mu nie odpisywały.
Ludzie "specjalizują się" w historycznych ciekawostkach, w niewyjaśnionych tajemnicach, ufonautyce, historii Atalntydy, odnajdują przy tym informacje z pozoru luźno powiązane z tymi tematami, które rzucają nowe światło na sprawę. Marcin 43 wyspecjalizował się w temacie wyższości mężczyzn z długimi siusiakami nad innymi.
Jeśli byłby dociekliwy, to:
a) sprawdziłby publikacje naukowe - jest tego trochę,
b) nie ma co słuchać pojedynczych głosów, przygotowałby ankietę, którą tutejsze kobiety mogą wypełnić, analogiczna dla panów, żeby móc porównać czy to faktycznie duże. Choć grupa tutaj jest niereprezentatywna plus niedowierzam w szczere deklaracje mężczyzn, więc pewno by wyszło, że kobiety wręcz małe lubią.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Choć grupa tutaj jest niereprezentatywna plus niedowierzam w szczere deklaracje mężczyzn, więc pewno by wyszło, że kobiety wręcz małe lubią.
Czyli masz na myśli, że jak ktoś deklaruje długość przed umawianiem się na seks, to kobieta później tego nie sprawdza własnym pomiarem?

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
"szczere deklaracje mężczyzn"
Skoro ankieta nt. długości członka byłaby dla kobiet, to albo opierałyby się one na deklaracjach albo na własnych pomiarach.

Przeprowadzania ankiety dla mężczyzn nie jest celowe, imho.
No jest, skoro chciałbyś wiedzieć, czy preferują duże. Musisz wiedzieć czym jest duży.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
"szczere deklaracje mężczyzn"
Skoro ankieta nt. długości członka byłaby dla kobiet, to albo opierałyby się one na deklaracjach albo na własnych pomiarach.

Przeprowadzania ankiety dla mężczyzn nie jest celowe, imho.
😅 tylko napomknę w uwagach, że ja nawet nie wiem ile mój małżonek ma długości, jakoś nigdy nie wpadłam na poroniony pomysł, żeby zabierać miarkę do łóżka 😂

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No jest, skoro chciałbyś wiedzieć, czy preferują duże. Musisz wiedzieć czym jest duży.
Prostuję: Niecelowe jest przeprowadzanie ankiety wśród mężczyzn.

Ja już zakładam, że kobiety preferują duże. Przeczytane tu wypowiedzi o odrzucaniu a priori siusiakowych przeciętniaków oraz dokonana przez Marcin 43 wnikliwa analiza wypowiedzi, oczekiwań, doświadczeń, preferencji kobiet są dla mnie bardziej przekonujące niż "mędrca szkiełko i oko".