A Ty statystykę mi poprawiasz, że bez lajka?Hmm... no nie wiem, to trzeba by sprawdzić proporcjonalnie. Jaki odsetek kobiet polubił, a jaki mężczyzn. Mężczyzn jest tu po prostu więcej.
A Ty statystykę mi poprawiasz, że bez lajka?Hmm... no nie wiem, to trzeba by sprawdzić proporcjonalnie. Jaki odsetek kobiet polubił, a jaki mężczyzn. Mężczyzn jest tu po prostu więcej.
bo nikt się do tego nie przyznaje, ale sporo facetów lubi podziwiać inne penisyDziewczęta lubią duże kutasy ale zdecydowanie bardziej wolą je faceci, co można wywnioskować z ilości lajków od płci męskiej, które otrzymałeś pod swoim najnowszym zdjęciem
Już lajkuję!A Ty statystykę mi poprawiasz, że bez lajka?
To jeden z tych tematów, których nie dotykamy, bo zaraz się zbiegną i będą wrzeszczeć, ze liczy się tylko duża fujara. Błąd początkującej.Duże na zdjęciach wychodzą dobrze, szczególnie w towarzystwie męskiej dłoni. Bo tak to czy ja wiem czy to znowu taka różnica. Więcej krzyku niż to warte.
ale mi to ktoś podesłałTo jeden z tych tematów, których nie dotykamy, bo zaraz się zbiegną i będą wrzeszczeć, ze liczy się tylko duża fujara. Błąd początkującej.
A to zadymiarzale mi to ktoś podesłał![]()
Wierz mi, ale kobiety swoją niespójnością przekazów nie ułatwiają facetom sprawy.Tylko niepewni faceci mają jazdy w tym aspekcie
Tak, to też jest ważneŚrednia Polska jak najbardziej jest satysfakcjonująca, ważne, że się nie kończy od razu i wie jak podtrzymać ogień
A nie jest tak, że kobiety lubią właśnie ten ból, który miesza się z przyjemnością, albo przyjemność z bólem? Patrz np klapsy lub ciągnięcie (właściwie) za włosy.Dużyi gruby jest wizualnie ładny, jednak realia są takie, że gardło ma swoje ograniczenia i pochwa też, nie wspominając już o analu
(próg bólu i granica między przyjemnością, a dyskomfort em)
A co w tym jest takiego strasznego, że będą krzyczeć?To jeden z tych tematów, których nie dotykamy, bo zaraz się zbiegną i będą wrzeszczeć, ze liczy się tylko duża fujara. Błąd początkującej.
Jesteś wkurzającą personą, co zrobić. Wiedziałam, ze zaraz przylecisz do tego tematu ze swoimi mądrościami.A co w tym jest takiego strasznego, że będą krzyczeć?![]()
Ja np nigdy nie twierdziłem, że mała fajka nigdy nie zaspokoi kobiety, ale jest to zadanie trudniejsze niż przy dużej. Tyle.
Czytam sobie różne tematy na forum. Zauważyłem twój prowokacyjny wpis niewprost do/o mnie, bo to ja pisałem o dużych kutasach, no to zareagowałem.Jesteś wkurzającą personą, co zrobić. Wiedziałam, ze zaraz przylecisz do tego tematu ze swoimi mądrościami.
Te o małych penisach wyglądają jakby wygrywały z innymi tematamiCzytam sobie różne tematy na forum. Zauważyłem twój prowokacyjny wpis niewprost do/o mnie, bo to ja pisałem o dużych kutasach, no to zareagowałem.
Piszesz coś publicznie, to bierz za to odpowiedzialność, a nie zwalaj na mnie.
Myśl sobie o mnie co chcesz.
Tak, jestem złą, podłą, okropną kreaturą![]()
Jeżeli masz penisa większego niż 12cm to niczego się nie obawiaj, poniżej to już faktycznie wartości nieco mniejsze, jednak zależy czego szukasz, czy kobiety, która chce się ruchac i leci na kutasy, czy kobietę, którą pokochasz ze wzajemnością i dla niej penis to penisWierz mi, ale kobiety swoją niespójnością przekazów nie ułatwiają facetom sprawy.
Tak, to też jest ważne
A nie jest tak, że kobiety lubią właśnie ten ból, który miesza się z przyjemnością, albo przyjemność z bólem? Patrz np klapsy lub ciągnięcie (właściwie) za włosy.
A to czyja wina?Te o małych penisach wyglądają jakby wygrywały z innymi tematami
Czy sugerujesz że odczucia fizyczne jednych kobiet ( tych, co szukają seksu) różnią się od odczuć innych( tych, co szukają miłości)?Jeżeli masz penisa większego niż 12cm to niczego się nie obawiaj, poniżej to już faktycznie wartości nieco mniejsze, jednak zależy czego szukasz, czy kobiety, która chce się ruchac i leci na kutasy, czy kobietę, którą pokochasz ze wzajemnością i dla niej penis to penis
Penis podczas penetracji pełni inną rolę niż cycki. Cycki nie mają tu nic do rzeczy w kwestii stymulacji penisa i bezspośredniego zadowalania faceta. Liczy się cipka.-odwrotnie Ci powiem, są kobiety z małymi piersiami i to widać (penisa widzą te osoby, którym pozwolisz).. I co, sprawia to, że kobieta jest mniej kobieca i atrakcyjna? Cycki to cycki, sutki to sutki. I tak kręci i tak. A w głównej mierze się rozchodzi o to, żeby umieć wykorzystać swoje cialo, bez względu na to jakieś jest, a do tego już trzeba mieć pewność siebie i zboczony umysł... Czyli głową wykorzystujesz swoje cialo
Dobrze. Kończę że swojej strony. Nie będę Cię do niczego przekonywać.Kwestia przyjemnego bólu... Ok, jednak uważam to za osobny temat, pomijając, że jak nie rozgrzejesz odpowiednio kobiety to ten przyjemny ból nie jest przyjemny. Jednak temat się tyczyl samego penisa i uważam, że wyżej zostało to precyzyjnie opisane.
Jak ktoś nie kuma to po prostu jest zakompleksiony i musi pracować nad sobą
A to kobiety nie mają problemów ze swoimi częściami ciała? Popularność operacji plastycznych pokazuje, że chyba jednak mają.Jak dobrze być kobietą i nie mieć takich problemów, jak faceci mają ze swoimi penisami.