• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
No nie do końca. Dziewczyny, które szukają na seks, często wymagają, żeby było te 20cm. Na takim DZ, czy Erodate, to jest standard praktycznie.

Do poważnej relacji nie ma to znaczenia, ale jeśli facet chce luźną, to wielkość będzie dużym plusem.
To zazwyczaj są ludzie, którzy nie mają miarki w oczach i lubiące wprowadzić w niepewnośc facetów, jak widać skutecznie

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Małe fiutki po prostu ledwo czuć ;)
Piszesz z doświadczenia? 😂

Ja słyszałem, że ponoć najlepsze są te średnie 🤷
Chociaż pewnie nie ma czegoś takiego jak uniwersalny rozmiar 😂
Ale za duży to może być gorzej niż za mały 😂
Zresztą to chyba wątek w którym w sumie Panie powinny się głównie wypowiadać 😅

Kobieta

VivaLaRosa

Cichy Podglądacz
Miałam raz partnera z przyrodzeniem ok 20cm, naprawdę był duży i gruby. Seks był mega ale Pan wiedział co robi. Uczucie wypełnienia i uderzania w najczulsze punkty nie do opisania. Fakt z racji rozmiaru i intensywności zbliżeń dzień po był trudny :p
Trafił się kiedyś z długim i cieniutkim i hmmm to już nie to
Średnie nazwijmy to o ile nie są cienkie jak ołówek są spoko oczywiście jeśli właściciel qie co robi :p
Ale trafiłam raz na mikrusa 2cm? Ranyyy nie miałam pojęcia co robić.... Chłopak miał jakąś wadę najwyraźniej.... takim mówię stanowcze nie.
Powiem tak- co kto lubi. Wolę czasem mocniejsze doznania więc rozmiar ma znaczenie. Na większego miło też popatrzeć
Może to natura? Że gdzieś tam podświadomie czujemy, że większy penis to większe szanse na przedłużenie gatunku?