• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dirty Talking

Kobieta

D'Arc

Instruktor seksu
Brakuje mi to wypowiedzi kobiet. Czy dopuszczacie takie mocne określenia jak u autora, czy próg waszej tolerancji jest niższy?
Mnie np zastanawia słowo "zdzira". Może być, czy nie?
Nie dopuszczam. No chyba, że facet zgodzi się w seksie nazywać go np. szmaciarzem, dziwkarzem lub jałopą - wtedy na zasadzie wspólnej zabawy dopuszczałabym taką konwencję. Jak wyzwiska to tylko w obie strony, jak tylko w stronę kobiety, to zabieram swoje zabawki.

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Śmiechnąłbym niemożebnie (+ oczywiście instant flak), gdybym usłyszał w łóżku "Ty chory menelu", "Jebany wariacie", "Skończony szmaciarzu" i inne takie. W drugą stronę tak samo - przez usta by mi nie przeszło "suczko", "kurewko" i insze tego typu wariacje. To jest po prostu krindżowe i trochę takie "czego się nie zrobi, to się dopowie".

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Myślę, że to jest dość ściśle związane z dynamiką relacji seksualnej. Takie poniżanie dla jednych może być podniecające, a dla innych niedopuszczalne. Nikt z nich nie będzie "miał racji", bo ta jest zależna od kontekstu.

Podczas seksu często wypowiadam w stronę żony słowa, których nie użyłbym "w cywilu". Idą z tym w parze pewne zachowania, na które również nie ma miejsca w naszym codziennym życiu. Seks może przybierać formę teatru i fakt odmiennego niż zwykłe traktowania może stanowić dodatkową podnietę.

Natomiast zgadzam się, że w oderwaniu od atmosfery, w której się to wszystko odbywa, wypowiadane w trakcie zabawy słowa brzmią cokolwiek dziwnie, jeśli nie odpychająco. Nie wyobrażam sobie przygotowywania listy słów czy sformułowań, których miałbym używać, ale znowu - może są ludzie, których takie przygotowania kręcą?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Myślę, że to jest dość ściśle związane z dynamiką relacji seksualnej. Takie poniżanie dla jednych może być podniecające, a dla innych niedopuszczalne.
Pełna zgoda. Na co dzień czuję jak bardzo mnie mój partner szanuje, dlatego w łóżku uwielbiam być traktowana bardzo ostro. To mnie nakręca i odpala. Nawet mam wrażenie, że potrzebuję tego aby przez chwilę nie być taką kontrolującą wszystko, ogólnie szanowaną sobą, raz na jakiś czas chcę to z siebie zedrzeć.
Jak wspomniała @missprostitute im ostrzej, tym lepiej.

Mężczyzna

Sympatycznypan

Cichy Podglądacz
Bardzo lubie tylko trzeba go dobrze i umiejętnie wykorzystać aby podniecenie bardziej narastało. Osobiście to uwielbiam powiedzieć coś brzydkiego kiedy trzymam ją za włosy, szyje, ręce od tyłu czy to na głos czy to na ucho i dawać przy tym klapsy, takie czynności potrafią pobudzić ta brudna wyobraźnię tak samo jak od przodu kiedy widze piękne walory kobiety jak podskakują jak to robimy jednocześnie przy tym trzymając ją za szyje... wtedy prosi się o dirty talking wrecz moim zdaniem

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Te brudne rozmowy to mocno indywidualna sprawa. Jedna na początku lubi mówić: kutasek, cycuszki, dupka, usteczka, a jak zbliża się kulminacja to słowa: bierz go w pysk są jakby nie dość dosadne. Zresztą często spotykam się ze słowami: co mówiłeś do mnie? bo nic nie słyszałam pod koniec
Wiadomo że podniecenie zmienia perspektywę i każda taka " zabawa" jest ciekawa.
Ja osobiście wolę na początku jak jest słodko cukierkowo potem razem z podnieceniem robi się bardziej wytrawnie

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Słodkości są dobre w cukierni. Ja nienawidzę zdrobnień w seksie. Podobnie w drugą stronę jak przedstawił to autor. Jeżeli byłaby jednak taka potrzeba partnerki, to inna para kaloszy. Najważniejsze to znaleźć wspólny język.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Proponuję język niemiecki, tam nie ma słodkiego brzmienia
I flagowe : ich liebe dich, meine" coś tam:cautious:
Dla mnie to jak uderzenie deską