• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dildo sztywne czy gumowe? jakie macie i jakie są wasze odczucia? wady/zalety

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Im bardziej realistyczne w kształcie i dotyku tym lepiej. Zdecydowanie bardziej wolę elastyczne od sztywnych, najlepiej z imitacji skóry - rozgrzewam przed użyciem w ciepłej wodzie.
Nie wiem jak z elastycznym dildo to wygląda, ale lepiej ciepłej wody nie używaj, aby kawałki gumy/ silikonu nie zostały w cipce.

Ja mam doświadczenie z elastycznym masturbatorem, też mi na kawałki się rozpadał jak go ciepłą wodą potraktowałem, całe szczęście żaden kawałek mi nie został w penisie.

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja mam takie właśnie jak ten drugi, z przyssawka i jajkami. To przyznam że wchodzi cały, a ma z 15-19cm długości. Już nie pamiętam ile 😂

Mężczyzna

SławomirS

Cichy Podglądacz
Pytanie skierowane do pań, po klasycznym wibratorze, pingwinku i ostatnio smooth petal czas na coś na przyssawce dla małżonki. Polećcie jakis sprawdzony model z cyberskórki lub czegoś równie przyjemnego w dotyku co można zabrać pod prysznic, na wannę i nie tylko.

Kobieta

Poszukująca doznań

Cichy Podglądacz
Silikonowe, po stokroć silikonowe!!! Lubię czuć lekką miękkość pod palcami.
Szklanych nigdy nie próbowałam. Wydają mi się zimne - musiałabym je najpierw w piekarniku podgrzać 😂

Mężczyzna

geoff

Cichy Podglądacz
Podsumuję wątek dla tych których męczy lektura.

Metalowe- odpada. Kto chcialby się pieprzyć z Robocopem
Drewniane- drzazga tam gdzie słońce nie sięga? Hard pass.
Szkło- chu wi w jakiej temperaturze piec, a za zimne żeby używać w temperaturze pokojowej.
Ogórki,marchewki,cukinie- eko!Wieli plus! Ale mama chyba powtarzała żeby nie bawić się jedzeniem?

The Oscar goes goes to...And the winner is...
Silikonowa proteza pinysa is the best.

Wiedzę swą opieram absolutnie na niczym,dziękuję,dobranoc, byliście wspaniali!:D

Kobieta

Poszukująca doznań

Cichy Podglądacz
Podsumuję wątek dla tych których męczy lektura.

Metalowe- odpada. Kto chcialby się pieprzyć z Robocopem
Drewniane- drzazga tam gdzie słońce nie sięga? Hard pass.
Szkło- chu wi w jakiej temperaturze piec, a za zimne żeby używać w temperaturze pokojowej.
Ogórki,marchewki,cukinie- eko!Wieli plus! Ale mama chyba powtarzała żeby nie bawić się jedzeniem?

The Oscar goes goes to...And the winner is...
Silikonowa proteza pinysa is the best.

Wiedzę swą opieram absolutnie na niczym,dziękuję,dobranoc, byliście wspaniali!:D
Matko boska !!!! 🤣🤣🤣🤣 Jak Ty to wymyślasz?? 🤣🤣