• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dildo sztywne czy gumowe? jakie macie i jakie są wasze odczucia? wady/zalety

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Moje dildo ma okolo 20 cm dlugosci i wyglada bardzo realistycznie a takze ma super przyssawke ,ktora trzyma sie mocno na kafelkach w lazience albo lustze w mojej szafie. Zabawa niesamowita.
No jak na Ciebie i Twoje upodobania (bez urazy) to jakieś małe to dildo masz. Nie uważasz? Chociaż każdy ma inny gust. Ja ostatnio się spotkałem z upodobaniem, ze niektóre kobiety wolą mniejsze penisy, co mnie zagięło, ale w końcu na świecie wszystko jest możliwe.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
No jak na Ciebie i Twoje upodobania (bez urazy) to jakieś małe to dildo masz. Nie uważasz? Chociaż każdy ma inny gust. Ja ostatnio się spotkałem z upodobaniem, ze niektóre kobiety wolą mniejsze penisy, co mnie zagięło, ale w końcu na świecie wszystko jest możliwe.
Gdzie słyszałeś o tym upodobaniu? Nie wierzę w nie. Wg mnie faje 18-20 cm są wymarzone dla kobiet...I niech mówią co chcą. Ja wiem swoje 😁😆🤪

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
To pytanie do kobiet lub mężczyzn?😁 Ja mam dildo z cyber skin (imitacja skóry) i dildo z materiały TPE ( coś jak sylikon, bez lateksu i ftalanów ) - no to powiem tak, dla mnie cyber skin czyje się lepiej, i on nagrzewa się szybciej. Ale to jest obowiązkowe - kupić toy cleaner do tego dilda, dlatego że wody i mydła nie wystarczają dla pełnego oczyszczania.
Mam podobne zdanie. też preferuję pokryte cyberskórą

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Zagnę Cię, moja Pani tak powiedziała.
Ok. Niech Ci będzie 😁
Pytałeś ją kiedyś, z ciekawości, ilu klientów ma dziennie?
Wyobrażam sobie, że jak przyjdzie do niej codziennie kilku z dużymi... to, bez urazy, może mieć dość 😉 , ale wg mnie, zwykła kobieta byłaby zachwycona gdyby trafił jej się taki jeden 😆